|  | 

Personenalarmering

U bent inwoner van Driebergen en woont in uw eigen huis. Voelt u zich weleens onzeker en onveilig als u alleen thuis bent? Stel, u valt plotseling of u wordt niet lekker? U heeft dan misschien niet altijd uw telefoon bij de hand. Dan biedt personenalarmering (een persoonlijk alarm) van De Brug uitkomst.

U kunt bij personenalarmering kiezen uit een mantelzorgabonnement of een professioneel abonnement.

 • Bij een mantelzorgabonnement beschikt de alarmcentrale over drie adressen van mensen, die u naar eigen keuze doorgeeft, die in geval van nood gewaarschuwd kunnen worden. De alarmcentrale neemt contact op met een van deze contactpersonen, wanneer u uw alarmknop heeft gebruikt.
 • Bij een professioneel abonnement wordt, wanneer u uw alarmknop heeft gebruikt, de hulp van professionele hulpverleners van De Brug ingeschakeld. De opvolging van De Brug is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

  Direct naar Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Driebergen-Rijsenburg
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie

  ISZ De Brug

  Onze missie: Zorg voor elkaar
  ISZ De Brug wil een toonaangevende zorginstelling zijn, waar we zorgen voor elkaar. Onze inzet is dat elke bewoner en cliënt zich thuis en veilig voelt bij ons. Onze prioriteit is niet in de eerste plaats om dagen toe te voegen aan het leven, maar om leven toe te voegen aan de dagen.

  Onze visie: Samen maken we het verschil
  Belangrijk in onze visie is dat iedereen uitgedaagd wordt om een bijdrage te leveren. Bij ISZ De Brug vinden we teamwork belangrijk, samen staan we voor goede zorg. Met 'samen'bedoelen wij iedereen die betrokken is bij deze zorg, bewoners, naasten van bewoners, vrijwilligers en medewerkers. We gaan ervan uit dat elk mens uniek en van waarde is, een individu en tegelijk deel van een groter geheel. Vanuit onze christelijke identiteit zijn we een dynamische, open leefgemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn. We bieden een sfeer van zorg en aandacht voor elkaar.

  Kamer van Koophandel: 
  41266037
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.