|  | 

Personenalarmering voor opdrachtgevers Eurocross Assistance

Personenalarmering voor opdrachtgevers Eurocross AssistanceDe klanten van onze opdrachtgevers beschikken thuis over alarmeringsapparatuur. Zij dragen altijd een kleine halszender. Mocht hulp nodig zijn dan maken zij met één druk op de knop direct contact met één van onze hulpverleners via een spreek/luisterverbinding.

  • 24/7 bereikbaar
  • Betrokken hulpveleners
  • Veel ervaring
Direct naar Personenalarmering voor opdrachtgevers Eurocross Assistance

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche
Voorwaarden

Het aanbod is niet rechtsreeks beschikbaar voor particulieren maar voor opdrachtgevers.

Eurocross Assistance

De beste hulpverlening bieden aan mensen op het moment dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Dat is wat we doen en wat ons drijft. Wij helpen. Betrokken en met persoonlijke aandacht, in iedere omstandigheid. Daarbij begrijpen we als geen ander dat alles wat we doen voor de klanten van onze opdrachtgevers, op onze opdrachtgevers afstraalt. Als wij ons werk goed doen, doen zij het goed.

Dat vraagt om vakmanschap. Niet alleen van onze hulpverleners, maar van de hele organisatie. Vakmanschap zit verankerd in ons denken en doen en typeert onze instelling. We investeren in professioneel gereedschap: vakkundige opleidingen, moderne systemen, heldere processen. Het betekent dat we de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers vertalen naar maatwerk, waarbij we onze vakkennis ter beschikking stellen om de kwaliteit van hun dienstverlening steeds verder te verhogen. Het betekent ook dat we met hart en ziel ons werk doen. Wij houden van mensen en maken graag het verschil.

Alles bij elkaar leidt dat tot de best denkbare hulpverlening en tot onuitwisbare positieve indrukken. Zo zorgen we niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor tevreden opdrachtgevers.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.