|  | 

Personenalarmering van TMZ

Voor een veilig gevoel! Woont u thuis en bent u op zoek naar zekerheid, veiligheid en – indien nodig – goede zorg? Dan is personenalarmering van TMZ wellicht iets voor u. Met ons personenalarm kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag professionele hulp inroepen, als dat nodig is. Kortom, een vertrouwd gevoel. TMZ werkt samen met Tunstall Thuis. De alarmcentrale erachter is in de vertrouwde handen van verpleegkundigen.

Geen woningaanpassingen bij persoonlijk alarm
De personenalarmering van TMZ werkt op basis van een vast bedrag per maand en vergt geen ingewikkelde aanpassingen aan uw woning. Omdat TMZ uw veiligheid voorop stelt, werken wij niet met aan de buitenzijde van uw woning zichtbare toegangskastjes. Een wijkteam komt door middel van een onzichtbare - extra beveiligde - applicatie een huis binnen.

Maak een afspraak
Wilt u meer weten over het persoonlijk alarm van TMZ? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met het TMZ wijkteam bij u in de buurt. Dit wijkteam bekijkt graag samen met u hoe wij u met een personenalarm kunnen ondersteunen.

  Direct naar Personenalarmering van TMZ

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen, Twenterand
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning

  TriviumMeulenbeltZorg

  Voor thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg en nog veel meer bent u bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) aan het goede adres. Onze zorgprofessionals en vrijwilligers doen er alles aan om de zorg voor u zo goed en persoonlijk mogelijk te maken. Samenwerken en relaties opbouwen staan daarbij voorop. Wij vertellen u graag meer over onze ouderenzorg die wij in Twente bieden.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.