|  | 

Personenalarmering van De Pieter Raat Stichting

Zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving kan op een veilige manier dankzij het alarmsysteem. U kunt op ieder moment, zowel overdag als ’s nachts, in noodsituaties de buitenwereld waarschuwen. Wanneer u bijvoorbeeld gevallen bent en de telefoon niet meer kunt bereiken, is één druk op de knop voldoende om hulp van buiten in te roepen. De Pieter Raat Stichting heeft een samenwerking met de alarmcentrale van Regio Control.

Er wordt gebruik gemaakt van een alarmsysteem met daarbij een hals- of polsalarm. Als u alarm maakt komt er een spreek-luisterverbinding met de medewerker van de alarmcentrale tot stand. De alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Door de spreekmogelijkheid kunt u vertellen wat er aan de hand is en krijgt u ook antwoord. Een geruststellend gevoel.

Alarmeert u vanaf een plek waar u niet kan spreken, dan zal de alarmcentrale direct hulp gaan inschakelen. De medewerker van de alarmcentrale belt direct een van de contactpersonen, die u zelf heeft opgegeven. Dit kunnen bijvoorbeeld familieleden zijn, buren of kennissen. Mochten deze contactpersonen om de een of andere reden niet bereikbaar zijn dan wordt automatisch ons achterwachtteam ingeschakeld dat bij u thuis komt. Wanneer de situatie ernstig is, wordt in overleg een arts of ambulance gewaarschuwd. Iedereen die zelfstandig woont, komt voor het alarmsysteem in aanmerking. Sociale alarmering kan, zonder dat daar een medische noodzaak voor bestaat, altijd worden aangevraagd.

  Direct naar Personenalarmering van De Pieter Raat Stichting

  Aanvullende informatie

  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Voorwaarden

  Kosten en abonnement
  Iedere aanleunwoning van De Dolomiet, Parelhof (oneven nummers), ’t Palet en de driekamerappartementen van Hugo-Waard kan aangesloten worden op het alarm van het woonzorgcentrum De Raatstede of Hugo-Waard, afhankelijk van het woonadres. U betaalt eenmalig aansluitkosten voor het alarmtoestel en de halshanger of polsalarm. Heeft u een VPT? Dan valt personenalarmering in het pakket. Verder betaalt u een maandelijkse bijdrage van € 24,20 aan Regio Control die via een machtiging wordt geïnd. Informeer altijd even bij uw zorgverzekeraar, want het kan zijn dat deze een deel van de kosten vergoedt.

  Aanmelden
  Om na alarmering de juiste personen te kunnen benaderen is het van belang dat er een personaliaformulier wordt ingevuld. Dit formulier is verkrijgbaar bij de receptie van De Raatstede (op werkdagen tussen 09.00 – 16.30 uur). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Cliënten Service Bureau.

  De Pieter Raat Stichting

  De Pieter Raat Stichting biedt een breed, flexibel pakket aan zorg en diensten voor senioren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij De Pieter Raat Stichting staan uw wensen en behoeften centraal.

  Kamer van Koophandel: 
  41241550
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 24,20
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.