Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Personenalarmering SWOS

Dit is een systeem waarmee u in noodsituaties via één druk op de knop, meestal met een halszender, hulp kunt inschakelen. We hebben personenalarmering die zowel binnen als buiten werkt. Deze personenalarmering is thuis geschikt en ook geschikt om mee te nemen naar buiten en daar kunt u zowel thuis al buiten alarm mee maken en contact krijgen met de alarmcentrale.

Hoe werkt de personenalarmering?
In het geval van een acuut probleem meldt u dit met één druk op de knop. Hierdoor wordt de centrale ingeschakeld. De centrale vraagt u wat er aan de hand is en schakelt de contactpersonen in, of direct de huisarts of een ambulance. Mocht de centrale geen gehoor bij u vinden dan  schakelen zij de contactpersonen in die u opgegeven heeft.

Hulp is onderweg
De contactpersoon komt direct zo snel mogelijk naar u toe.

Een veilig gevoel
De personenalarmering kunt u op medische gronden aanvragen, bijvoorbeeld bij hartproblemen, hersenaandoening of suikerziekte.

Maar ook niet-medische redenen kunnen een argument zijn om personenalarmering aan te vragen. Bijvoorbeeld omdat u bang bent te vallen, u alleen woont of u het gewoon een veilig gevoel vindt.

Hoe aanvragen?
U kunt deze personenalarmering aanvragen via telefoonnummer  035  601 41 14 of  bij geen gehoor 035  602 36 81, op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur. Na aanmelding komt de coördinator bij u thuis om u te helpen bij het invullen van de formulieren. U kunt ook een email sturen naar info@swos.nl

Installatie
Een van de technische vrijwilligers komt bij u thuis de alarmeringsapparatuur installeren. Hij legt u uit hoe de apparatuur werkt en hoe u een alarm meldt door middel van de halszender.

Kosten *
De éénmalige aansluitkosten zijn € 36,30
De huur van de apparatuur is € 57,35 per kwartaal.
Is er sprake van een medische indicatie dan kan uw ziektekostenverzekering een deel van de kosten vergoeden. De vrijwilligers kunnen u helpen bij het aanvragen van de medische verklaring. U betaalt maandelijks via een automatisch incasso.

* prijswijzigingen voorbehouden

  Direct naar Personenalarmering SWOS

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Soest
  Eenmalige kosten
  € 36,30
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning

  Stichting Welzijn Ouderen Soest

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.