|  | 

Personenalarmering St. Wonen en Zorg Purmerend

Je veilig voelen, thuis in je vertrouwde omgeving. Dat maakt Personenalarmering voor u mogelijk. Met Personenalarmering is er altijd iemand dichtbij.

Als u zich onveilig voelt of in geval van nood, kunt u met één druk op de knop direct contact leggen met de medewerkers van uw personenalamering. Zij schatten uw situatie nauwkeurig in en schakelen de thuiszorg van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend in. Als het nodig is, kunnen zij ook een arts of ambulance voor u waarschuwen.

  Direct naar Personenalarmering St. Wonen en Zorg Purmerend

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Purmerend
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Aanvraag en vergoeding

  U kunt zelf personenalarmering aanvragen bij uw zorgverzekering. Vaak moet u hiervoor een aanvraagformulier invullen. Uw zorgverzekering bepaalt aan de hand van uw medische situatie of personenalarmering voor u (deels) vergoed wordt. Uw zorgverzekering geeft aan of u in aanmerking komt voor een vergoeding, en welke aanbieder u kunt kiezen voor uw personenalarmering.

  Bij de aanvraag geeft u aan dat de thuiszorg van Stichting Wonen en Zorg Purmerend moet worden ingeschakeld als u hulp nodig heeft. Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met u op.

  Alarmopvolging
  Als u al thuiszorg van ons ontvangt, dan kunnen wij voor u de alarmopvolging regelen.

  Sleutelkluisje
  Als u hulp nodig heeft, is het belangrijk dat wij ook in uw woning kunnen komen als u niet zelf de deur kunt openen. Daarom wordt er een sleutelkluisje naast uw voordeur geplaatst. Dit wordt door u zelf geregeld. De code van het sleutelkastje geeft u door aan ons. Uw privacy en veiligheid zijn hierbij gewaarborgd.

  Stichting Wonen & Zorg Purmerend

  De Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) beheert de woonzorglocaties De Tien Gemeenten, De Rusthoeve en  Heel Europa en biedt thuiszorg in Purmerend en omgeving.

  De SWZP is een kleine stichting voor ouderenzorg met drie locaties gelegen om het centrum van Purmerend en een eigen thuiszorg waar alle zorg en diensten te verkrijgen zijn die u ondersteunen in het zelfstandig wonen. We bieden ook allerlei welzijnsdiensten: naast dagverzorging, de vele activiteiten op de locaties, kunt u gebruik maken van de dagelijks door ons zelf gemaakte maaltijden in onze buurtrestaurants.

  De locaties en het werk van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend heeft haar oorsprong in de protestants christelijke traditie. In de praktijk betekent dat dat we in ons handelen en uitstraling welkom en tolerant zijn naar alle mensen. De locaties willen een woongemeenschap voor ouderen zijn met een open karakter. Onze identiteit blijkt uit wat we doen en wat we te bieden hebben.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.