|  | 

Personenalarmering samen met de Vérian Zorgcentrale (VZC

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen en daarbij de zekerheid hebben dat u bij noodsituaties thuis professionele hulp krijgt? Dan is een abonnement op personenalarmering iets voor u. Met personenalarmering heeft u in noodsituaties, 7 dagen per week en 24 uur per dag, hulp binnen handbereik. Met één druk op de knop. Een veilig gevoel, ook voor uw naastbetrokkenen.

WZU Veluwe biedt in samenwerking met de Vérian Zorgcentrale (VZC) professionele personenalarmering. De VZC beschikt over centralisten die geschoold zijn als verpleegkundige. De medewerker van de centrale maakt snel een inschatting van uw situatie en gaat indien noodzakelijk over tot het inschakelen van uw eigen vertrouwde thuiszorgteam van WZU Veluwe. Bij acute noodsituaties wordt direct de alarmdienst 112 ingeschakeld.

Indien u besluit om u te abonneren op deze dienst, wordt bij u thuis een kastje aangesloten op uw vaste telefoonlijn. Bij het kastje hoort een draadloze zender die u als hanger om uw hals of als armband draagt. Met één druk op de knop van de zender roept u hulp in. U komt dan direct in contact met de centrale.

Meer weten of direct aanvragen?
Onze cliëntadviseurs kunnen u alles vertellen over personenalarmering. Vraagt u gerust wat personenalarmering voor u kan betekenen. Personenalarmering vraagt u zonder indicatie aan bij ons Servicepunt. Onze medewerkers helpen u graag.

Kosten
Aan personenalarmering zijn kosten verbonden. U betaalt eenmalig aansluitkosten en een vast bedrag per maand. Indien u beschikt over een zorgindicatie en reeds thuiszorg ontvangt van WZU Veluwe, wordt de eventuele zorgopvolging betaald uit uw indicatie. Indien u geen zorg bij WZU Veluwe afneemt, zijn de kosten van zorgopvolging voor uw eigen rekening.

  Direct naar Personenalarmering samen met de Vérian Zorgcentrale (VZC

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Elburg, Epe, Het Harde, Nunspeet, Wapenveld
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Voor inwoners van Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet of Wapenveld.

  Stichting P.C. Woonzorg Unie Veluwe (WZU)

  ‘Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Daarmee doen wij een belofte aan onze naasten. Met de Bijbel als uitgangspunt en Gods Liefde aan ons als inspiratiebron doen bijna 1.000 medewerkers en even zoveel vrijwilligers hun best om deze belofte waar te maken.

  Eén van onze waarden is barmhartigheid. De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan is voor ons een sprekend voorbeeld. Wij willen olie in de wonden doen van iedereen die dit nodig heeft, ongeacht achtergrond.

  Bij WZU Veluwe staan uw mogelijkheden en behoeften altijd centraal. U houdt zo lang mogelijk zelf de regie over uw leven. Ook als het moeilijker wordt om uw wensen en behoeften kenbaar te maken. Door gebruik te blijven maken van ontvangen talenten en mogelijkheden, geeft u inhoud aan uw eigen leven en aan dat van anderen. Wij stimuleren dit en bieden hierbij graag een helpende hand, zoveel mogelijk met voor u bekende gezichten. Samen nabij zijn!

   

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.