|  | 

Personenalarmering Prettig Thuis Wonen

Pakket naar keuze: -“THUIS & ONDERWEG”, o.b.v. GSM/GPS verbinding - “THUIS PLUS”, Voor internetverbinding - “THUIS”, Voor vaste telefoonlijn

  Direct naar Personenalarmering Prettig Thuis Wonen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Eenmalige kosten
  € 99,95
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
  Kwaliteitslabels
  • WDTM

   Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

  Prettig Thuis Wonen

  Prettig Thuis Wonen beschikt over een testomgeving waar wij vele producten die beschikbaar komen op de markt voor u testen. De producten die goed uit de test komen worden op onze menukaart geplaatst. Voorwaarde is wel dat deze producten iets bijdragen of beter zijn dan de producten die al op de menukaart staan. Zo kunnen wij garanderen dat u altijd een goede keuze maakt.

  Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes zodat u een oplossing krijgt die bij u past. Zodra u een keuze heeft gemaakt verzorgen wij alles, zodat u onbezorgd gebruik kunt maken van de door u gekozen oplossing.

  € 22,95
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.