|  | 

Personenalarmering ONS Welzijn

Binnen personenalarmering maken we verschil tussen sociale alarmering en professionele alarmering. In beide gevallen wordt bij uw telefoontoestel een alarmtoestel geplaatst. Om uw hals of om uw pols draagt u een knop. In een noodsituatie drukt u op deze knop en wordt het alarmtoestel ingeschakeld. Er wordt verbinding gemaakt met de centrale meldpost.

In geval van sociale alarmering
Bij de aanvraag heeft u zelf drie contactpersonen opgegeven die een sleutel hebben en die binnen 15 minuten bij u kunnen zijn. Vanuit de centrale meldpost wordt een contactpersoon gebeld die direct poolshoogte gaat nemen, ook midden in de nacht. Kunnen ze niemand bereiken dan belt de centrale de politie. Er wordt dus altijd hulp geboden.

B) In geval van professionele alarmering
U kunt ook kiezen voor professionele alarmopvolging. Als eerste, tweede of derde contactpersoon komt dan een door u gekozen thuiszorgorganisatie te staan. Als u alarm maakt komt er binnen 35 minuten iemand van de thuiszorgorganisatie hulp bieden. Wilt u gebruik maken van professionele alarmering dan verzoeken wij u om uw aanvraag te doen bij de door u gekozen thuiszorgorganisatie. Zij maken uw aanvraag in orde.

Kosten?
U betaalt eenmalige aansluit- en administratiekosten van euro 29,95. Daarnaast betaalt u euro 14,95 aan maandelijkse kosten voor de huur van het alarmtoestel. Heeft u voor professionele alarmopvolging gekozen dan komen hierbij nog de maandelijkse kosten die uw thuiszorgorganisatie berekent. Informeer naar deze kosten bij uw thuiszorgorganisatie.

  Direct naar Personenalarmering ONS Welzijn

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bernheze, Boekel, Grave, Landerd, Oss, Uden, Veghel
  Eenmalige kosten
  € 29,95
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee

  ONS welzijn

  Missie en visie
  Een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Dat willen wij bereiken voor de mensen in Noordoost Brabant. Ieder mens doet mee en telt mee.

  Onze kernwaarden zijn autonomie, uitgaan van talenten en nabijheid. Wij gaan ervan uit dat mensen zelf hun leven bepalen en dat ieder mens beschikt over talent en kracht. Wij zijn dichtbij en toegankelijk voor burgers, netwerkpartners en opdrachtgevers en gaan uit van de leefomgeving en levensvisie van de burger.

  Je kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn er voor mensen van alle leeftijden met een vraag of probleem die zij niet alleen kunnen oplossen. Samen zoeken we naar een oplossing op het gebied van wonen, meedoen, financiën, zorg, welzijn en opvoeden en opgroeien. Maar ook met plannen om iets te leren of voor een ander of de buurt te doen.

  Organisatie ONS welzijn
  Veel van onze medewerkers werken vanuit Sociaal Teams en Basisteams Jeugd en Gezin in wijken en dorpen. Procesadviseurs werken samen met deze teams. Ook wordt een aantal van onze diensten en werkzaamheden georganiseerd door Gebiedsoverstijgende teams. Binnen het team Bedrijfsvoering worden alle ondersteunende processen uitgevoerd.

  € 14,95
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.