|  | 

Personenalarmering door Vrijwaard

Een gevoel van veiligheid en geborgenheid is een belangrijk onderdeel van het ‘thuisgevoel’. Er kunnen zich situaties voordoen waarbij u hiervoor ondersteuning kunt gebruiken. Vrijwaard biedt personenalarmering aan, waardoor u altijd verzekerd bent van professionele hulp als dat nodig is.

Hoe werkt personenalarmering?
Iedereen die zelfstandig woont en behoefte heeft aan veiligheid komt in aanmerking voor personenalarmering van Vrijwaard. Het alarmsysteem bestaat uit een kastje dat in uw woning wordt geplaatst. Daarnaast krijgt u een hals hanger of polsband met alarmknop tot uw beschikking. Op het moment dat u hulp nodig heeft kunt u door middel van een eenvoudige druk op de alarmknop een spreek- en luisterverbinding maken. U krijgt dan direct contact met iemand. Er zijn verschillende mogelijkheden met wie u contact krijgt, dit is afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Dit kan een contactpersoon zijn die u heeft opgegeven of een professionele zorgverlener.

  Direct naar Personenalarmering door Vrijwaard

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Helder
  Eenmalige kosten
  € 25,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Vrijwaard berekent eenmalig € 25,00 voor de aansluitkosten en een borg van € 49,95. Het abonnement sluit u af voor onbepaalde tijd, echter kunt u op ieder willekeurig moment opzeggen. Voor dit bedrag sluiten wij het systeem aan bij u thuis.

  Abonnement A: Alarmering met opvolging door eigen sociaal netwerk
  Bij dit abonnement gaat de alarmering altijd eerst naar iemand in uw sociale netwerk. Zij krijgen uw alarm binnen en hebben contact met u. Indien nodig kunnen zij uw melding doorgeven en zijn zij ook verantwoordelijk voor de doormelding naar de zorgverlener.
  Tarief: € 16,00 per maand

  Abonnement B: Alarmering met opvolging door professionele zorgverlener
  Bij dit abonnement krijgt u bij alarmering direct contact met een medewerker van Vrijwaard. Indien nodig zijn zij binnen enkele minuten bij u.
  Tarief: € 19,00 per maand

  Aanvullende modules
  Wij ontwikkelen continu nieuwe, aanvullende mogelijkheden voor het systeem, hierover informeren wij u graag na uw aanvraag.

  Vrienden van Vrijwaard krijgen 10% korting
  Bent u lid van de Vrienden van Vrijwaard? Dan ontvangt u 10% korting op uw abonnementskosten.

  Vereist
  Als u besluit om gebruik te maken van het alarmeringssysteem, dan heeft u een abonnement voor internet bij Ziggo of een analoge telefoonaansluiting nodig. Mochten deze beide niet aanwezig zijn in uw woning, dan zoeken wij graag naar een oplossing voor u.

  Stichting Vrijwaard

  Vrijwaard is een sprankelende organisatie waarin wij naast ons uitgebreide aanbod op het gebied van wonen, welzijn en zorg ook constant op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Het ontwikkelen en ontplooien van nieuwe projecten is bij Vrijwaard een continu proces. Wij werken met zogenoemde kernwaarden en gaan altijd voor het beste voor de klant en het team!

  Kamer van Koophandel: 
  37136887
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  van € 16,00 tot € 19,00
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.