|  | 

Personenalarmering door Innoforte

Personenalarmering kan een uitkomst zijn om veilig en verantwoord thuis te blijven wonen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Bent u gevallen en kunt u niet op eigen kracht overeind komen? Met één druk op de knop schakelt u onze professionele hulp in. Een medewerker van Innoforte is snel ter plekke.

Hoe werkt het?
Innoforte plaatst bij u thuis een alarmtoestel met een draadloze zender. Deze zender heeft een bereik van ongeveer 50 meter. U draagt een hals- of polszender. In geval van nood drukt u op deze zender en dan is er direct contact met de medewerker van de alarmcentrale. Zij vragen wat er aan de hand is en bepalen welke actie nodig is. Zo is er altijd hulp in de buurt als dat nodig is. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Kosten
U betaalt een vast bedrag per maand. Dit is de huur van de apparatuur en het abonnement op de personenalarmering.

  Direct naar Personenalarmering door Innoforte

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort, Zevenaar
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale

  Stichting Innoforte

  Zelfstandigheid en eigen regie zijn belangrijke waarden voor ouderen. Zij weten wat ze willen, wat zij kunnen en wat ze niet meer kunnen. Dát is het uitgangspunt voor ieder gesprek dat wij met (aanstaande) cliënten voeren over hun vraag wat wij voor hen kunnen betekenen.

  Ons aanbod omvat kortgezegd wonen, zorg en/of services:

  • wonen/ verblijf in een appartement in de Biesdel, Oosterwolde, het Lorentzhuis of 't Jagthuis.
  • zorg: zowel thuis als bewoner van één van onze locaties.
  • services: voor iedereen die meer woongemak wil.
  In en vanuit onze lokale verankering in wijken en buurten (waaronder onze locaties) ondersteunen wij ouderen om te wonen en leven, zoals zij dat wensen. Wij kijken en luisteren met oprechte aandacht naar wat onze cliënten willen en handelen hiernaar, zonder dat we de regie overnemen. We doen dit zowel in samenspel met familie en vrienden, als in verbinding met andere aanbieders. Wij kennen onze cliënten en onze cliënten kennen ons. Dat draagt bij aan een gelijkwaardig en persoonlijk contact.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.