|  | 

Personen alarmering Liberein

U woont zelfstandig en dat gaat op zich prima. Toch merkt u, dat met het ouder worden veel zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Wat als u bijvoorbeeld valt of onwel wordt? Met personenalarmering kunt u altijd snel hulp inschakelen.

U krijgt een polsband of draadloze halszender. Met één druk op de knop heeft u contact met de alarmcentrale. Dag en nacht. Zij waarschuwen meteen uw vaste contactpersonen of hulpverleners. Zo is er snel iemand bij u in geval van nood.

Kosten
De kosten voor Personenalarmering bedragen in € 18,15 per maand. Voor het aansluiten worden gebruikerskosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen eenmalig €66,55.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 11.30 uur telefonisch contact opnemen. Onze medewerkers van de afdeling Personenalarmering helpen u graag.

  Direct naar Personen alarmering Liberein

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Enschede
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  Liberein

  Missie
  Liberein biedt professionele zorg voor alle oudere mensen die dat nodig hebben in de gehele keten van zorg, behandeling, welzijn, services en wonen.

  Visie
  Liberein heeft professionals die met passie uit hun hart, liefdevolle zorg bieden aan de medemens, die ze met hun hoofd en handen concreet maken en daarmee bijdragen aan het geluk van de cliënt, die zelf de regie houdt over zijn/haar eigen leven.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.