|  | 

Mobiele alarmering voor pashouders Thuisleven

Veiligheid door mobiele alarmering. Uw eigen huis is veilig en vertrouwd. Wanneer u zich niet lekker voelt, of wanneer u gevallen bent en niet meer kunt opstaan, dan is het prettig als u iemand kunt alarmeren. Dat kan met personenalarmering. Als het nodig is dan waarschuwt u iemand. Dat kan dag en nacht, vanaf iedere plek, binnen of buiten. Met één druk op de knop ontvangt de meldcentrale uw alarmsignaal. Zij bellen uw contactpersoon die bij u langskomt.

  Direct naar Mobiele alarmering voor pashouders Thuisleven

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Akkrum, Ameland, Berlikum, Damwâld, De Westereen, Dokkum, Dronryp, Feanwâlden, Ferwert, Franeker, Harlingen, Kollum, Leeuwarden, Menaam, Nes, Oost-Vlieland, Sint Annaparochie, Stiens, Terschelling
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  Thuiszorg Het Friese Land

  Thuiszorg Het Friese Land biedt de inwoners van Noord en Midden Friesland in iedere levensfase een brede variatie aan zorg- en welzijnsdiensten, waarbij de dienstverlening zich richt op het behoud van de eigen leefsituatie. Met ruim 2400 professionele en betrokken medewerkers bieden wij dag en nacht zorg aan meer dan 10.000 cliënten. Ruim 18.000 mensen zijn lid van Het Friese Land en maken op deze manier gebruik van onze gezondheidsservice.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.