|  | 

Mobiele alarmering

Nieuw bij WonenPlus: Mobiele alarmering. Heerlijk er op uit gaan, boodschappen doen, ergens op bezoek gaan of buiten wandelen? Mocht u zich onveilig of onzeker voelen om alleen over straat te gaan, dan kan mobiele alarmering een hele geruststelling zijn. Het is een klein en handzaam apparaatje dat de gebruiker om de hals of pols kan dragen.

Heeft u hulp nodig dan is met één druk op de knop drie van uw contactpersonen gebeld. Er is dus altijd wel iemand die op uw hulpvraag reageert. Op hun eigen telefoon zien zij waar u zich bevindt. De telefoonnummers zijn vooraf in het apparaatje ingevoerd en zijn meestal van familieleden, vrienden of buren.

Ook mensen met (een lichte vorm van) dementie hebben baat bij dit alarmsysteem door het instellen van veilige afgebakende zones. Het apparaatje is thuis gemakkelijk op te laden in een meegeleverd docking station. Zo staat u altijd en overal in directe verbinding met vertrouwde personen die u zelf heeft aangewezen. Veilig thuis én onderweg, met een gerust gevoel.

Wij kunnen het thuis afleveren en instellen. We kunnen u ook helpen wanneer u onvoldoende contactpersonen hebt. Informatie aan te vragen bij WonenPlus.

Kosten alarmering:
€ 21,95 per maand.

Kosten abonnement:
Het standaard abonnement van WonenPlus in Alkmaar is €4,- per maand.

 • Bent u lid van Evean Ledenvereniging en/of huurder met een onderhoudsabonnement van een woningbouwvereniging (behalve Vitalis) dan betaald u €2,- per maand.
 • Heeft u een minimum inkomen? Dan krijgt u 50% korting en betaald u €24,- per jaar.
 • U kunt het abonnementsgeld betalen via een toegestuurde factuur of via automatische incasso.
 • U kunt nu ook uw abonnement met de AlkmaarPas betalen! Kom met uw AlkmaarPas en pincode naar ons kantoor. Mocht u niet in staat zijn om op kantoor te komen, neem dan contact op met ons Servicepunt, dan zorgen wij voor een vrijwilliger die bij u thuis komt om het bedrag af te boeken.
  Direct naar Mobiele alarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Voorwaarden

  Voor abonnees van WonenPlus in Alkmaar.

  Stichting WonenPlus Alkmaar

  € 21,95
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.