|  | 

LifeSigns

LifeSignsDe LifeSigns is een eenvoudige gratis web-service die in een paar minuten ingesteld kan worden en levensreddend kan zijn.

Op de website geven alleenwonenden hun e-mailadres door en die van een aantal ‘buddy’s’: vrienden, familie en/of kennissen. Vervolgens krijgt de alleenwonende elke dag een mailtje met een ‘levenstekenknop’ waarop hij moet drukken. Alleen als hij dat níet doet, krijgen de buddy’s een waarschuwingsmail.

  Direct naar LifeSigns

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Aanvullende functionaliteiten
  Klantportaal voor beheer op internet
  Voorwaarden

  Zie onze site.

  LifeSigns

  .De LifeSigns is een eenvoudige gratis web-service die in een paar minuten ingesteld kan worden. Na het aanmaken van een account geeft de alleenstaande zijn of haar e-mailadres op, samen met die van enkele vrienden, familie of collega’s (buddies). Vanaf nu ontvangt hij of zij elke dag een e-mail met een levenstekenknop. Zo lang je elke dag op de knop drukt, wordt geen contact opgenomen met buddies. Als je na een incident niet meer op de knop kan drukken, stuurt de LifeSigns automatisch verzoeken naar buddies om contact op te nemen. Deze dienst is geschikt voor elke leeftijdsgroep met toegang tot email. Deze dienst kan levensreddend zijn.

  € 0,00
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.