|  | 

Leefsamen; slimme personenalarmering in huis

Met een veilig en rustig gevoel op uw vertrouwde plek blijven wonen, wie wil dat nu niet? En hoe fijn zou het zijn, dat u weet dat als er toch iets gebeurt, mensen uit uw persoonlijke omgeving (familie, buren, vrienden, etc) daar melding van krijgen? Zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen! Dan is Leefsamen de oplossing voor u.

Wij noemen dit Naoberschap 2.0, er voor elkaar zijn waarbij we gebruik maken van hedendaagse techniek. Reeds 1.000 huishoudens in de Achterhoek gingen u met deze slimme personenalarmering voor!

Hoe deze slimme personenalarmering werkt;
Uw contactpersonen beheren Leefsamen voor u. Dit kunnen uw kinderen, buren, familie of anderen naasten zijn. De melders reageren op uw persoonlijke situatie. Via internet staan ze in verbinding met Leefsamen. Zo ontvangen zij meteen een melding zodra bij u thuis het alarm afgaat. Daarnaast kunnen uw contactpersonen met de Leefsamen app op afstand een oogje in het zeil houden.

Op elke alarmering volgt direct en automatisch een telefoontje naar u thuis. U kunt zelf het alarm afmelden of bevestigen. Reageert u niet binnen 3x bellen, dan alarmeert Leefsamen automatisch de ingestelde contactpersonen. Zo bent u altijd verbonden met de door u vertrouwde mensen. Wilt u liever dat de alarmering terecht komt bij een lokale meldkamer, ook dat is mogelijk.

Leefsamen wordt volledig voor u geïnstalleerd en ingesteld samen met 1 van uw contactpersonen. Zo heeft u zelf er geen omkijken naar en hoeft u dus zelf ook niets in te stellen of te beheren. Dit doet uw omgeving voor u. U hoeft alleen maar de slimme melders in huis te hebben, zodat zij het werk voor u kunnen doen!

  Direct naar Leefsamen; slimme personenalarmering in huis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalburg, Aalten, Alphen-Chaam, Angerlo, Baarle-Nassau, Beek, Bergen op Zoom, Berkelland, Breda, Bronckhorst, Didam, Doesburg, Doetinchem, Drimmelen, Duiven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Kilder, Lochem, Loerbeek, Moerdijk, Montferland, Oost Gelre, Oosterhout, Oude IJsselstreek, Rijnwaarden, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Wehl, Werkendam, Westervoort, Winterswijk, Woensdrecht, Woudrichem, Zevenaar, Zundert, Zutphen
  Eenmalige kosten
  € 199,00
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Aanvullende functionaliteiten
  Positiebepaling binnenshuis
  Voorwaarden

  Bij aanschaf is voor 12 maanden het abonnement inbegrepen indien u lid bent van Kruiswerk Achterhoek en Liemers, voor niet leden is dit 6 maanden.
  Daarna betaalt u € 7,50 per maand.

  Zlimthuis

  Zlimthuis biedt een compleet pakket aan advies en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid bij u thuis. Van inspiratie tot realisatie. Voor een gelukkig en zorgeloos leven waarin u de touwtjes in handen heeft en u uw woongeluk bepaalt. De oplossingen van Zlimthuis zijn gericht op het positief bijdragen aan uw leven en bewegingsvrijheid. Zowel nu, als in de toekomst. Dát is de filosofie van Zlimthuis. Wij staan bekend om onze expertise. Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij een totaal-expert zijn.

  Kamer van Koophandel: 
  09183602
  € 7,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.