Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

IJsselheem: Personenalarmering

De personenalarmering van IJsselheem geeft u de geruststellende gedachte dat er professionele hulp in de buurt is op het moment dat u iets onverwachts overkomt in huis. Onze medewerkers staan klaar om in geval van nood thuis u de helpende hand te bieden.

  Direct naar IJsselheem: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Kampen, Zwartewaterland, Zwolle
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Voorwaarden

  Indicatie en vergoeding
  Voor het aanvragen van personenalarmering kunt u terecht bij onze wijkverpleegkundigen. Zij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Deze heeft u nodig om in aanmerking te komen voor een eventuele vergoeding. Onze wijkverpleegkundigen staan voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden.

  IJsselheem

  De wens van de cliënt is leidend bij IJsselheem
  Woonzorgconcern IJsselheem is de zorgaanbieder voor ouderen in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De wens of behoefte van de cliënt is altijd het uitgangspunt voor de zorg- en dienstverlening die wij bieden. De cliënt heeft een vraag en IJsselheem zoekt daarop het meest passende antwoord. Cliëntgerichtheid, gastvrijheid en kwaliteit staan in al het handelen van de medewerkers centraal. Zij spelen actief in op individuele keuzes van cliënten, die hierdoor hun zelfstandigheid zoveel mogelijk kunnen behouden.

  Wij zijn met veertien locaties in alle kernen vertegenwoordigd.  In en vanuit deze locaties bieden wij zorg, wonen, welzijn en behandeling. Ook beschikken we over grote deskundigheid op het gebied van ziekenhuisgerelateerde zorg en paramedische behandeling.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.