|  | 

Icare: Personenalarmering

Met een druk op de knop kunt u de verpleegkundige van Icare Personenalarmering inroepen. Zij komt naar u toe als u hulp nodig hebt. Dat is een veilig gevoel. Dag en nacht, vanaf elke plek in uw huis.

  Direct naar Icare: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Barneveld, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Dronten, Ede, Elburg, Emmen, Ermelo, Groningen, Harderwijk, Haren, Hattem, Hoogeveen, Kampen, Leek, Lelystad, Meppel, Midden-Drenthe, Nijkerk, Noordenveld, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Staphorst, Steenwijkerland, Tynaarlo, Wageningen, Westerveld, Zeewolde, Zwartewaterland, Zwolle
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Voorwaarden

  Als u gebruik wilt maken van professionele alarmopvolging, dient u altijd zelf een sleutelkluis te kopen. De kluis is nodig, zodat de hulpverlener van Icare bij u naar binnen kan als er iets aan de hand is. Deze kluis kunt u kopen via Icare of u kunt zelf een kluis kopen.

  Ledenkorting

  Leden van de Icare Ledenvereniging ontvangen in de Icare | Medipoint winkels 10% korting op de aanschaf van een sleutelkluis. Bel voor meer informatie of om lid te worden.

  Stichting Icare

  Icare is een stichting en die staat voor het verlenen van zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Dankzij onze ledenvereniging, die bestaat uit 330.000 huishoudens, kunnen we allerlei diensten bieden die er anders niet zouden zijn. Icare is actief in Flevoland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Groningen. Stichting Icare is onderdeel van espria.

  Icare Verpleging en Verzorging
  Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat erin zit. Voldoening halen uit dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor ouderen, mensen met een achterstandspositie of mensen met een beperking is dat niet zo gewoon. Icare doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen bereikbaar te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Uit liefde voor mensen. Dat is Icare.

  Uit liefde voor mensen
  Icare biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Dagelijks zijn ruim 6.000 medewerkers actief om zorg te bieden op een manier die het best aansluit bij de individuele wensen van de klant, met als doel het welzijn en de zelfredzaamheid van mensen te bevorderen en mensen de eigen regie over hun leven zoveel mogelijk te laten behouden. Het diensten aanbod van Icare is veelzijdig. Van het helpen opstaan tot complexe verpleegkundige handelingen en van thuisbegeleiding van mensen om het dagelijks leven weer op de rit te krijgen, tot zorg aan dementerende ouderen thuis of in een beschermde woonomgeving. De verschillende verzorgings- en verpleeghuizen die bij de Icare organisatie horen zijn ook heel divers. Van kleinschalig wonen in een boerderij, een vegetarisch zorgcentrum, tot de allernieuwste kleinschalige woonvorm in een stadse omgeving.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.