|  | 

Icare: Personenalarmering

Met een druk op de knop kunt u de verpleegkundige van Icare Personenalarmering inroepen. Zij komt naar u toe als u hulp nodig hebt. Dat is een veilig gevoel. Dag en nacht, vanaf elke plek in uw huis.

  Direct naar Icare: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Barneveld, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Dronten, Ede, Elburg, Emmen, Ermelo, Groningen, Harderwijk, Haren, Hattem, Hoogeveen, Kampen, Leek, Lelystad, Meppel, Midden-Drenthe, Nijkerk, Noordenveld, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Staphorst, Steenwijkerland, Tynaarlo, Wageningen, Westerveld, Zeewolde, Zwartewaterland, Zwolle
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Voorwaarden

  Als u gebruik wilt maken van professionele alarmopvolging, dient u altijd zelf een sleutelkluis te kopen. De kluis is nodig, zodat de hulpverlener van Icare bij u naar binnen kan als er iets aan de hand is. Deze kluis kunt u kopen via Icare of u kunt zelf een kluis kopen.

  Ledenkorting

  Leden van de Icare Ledenvereniging ontvangen in de Icare | Medipoint winkels 10% korting op de aanschaf van een sleutelkluis. Bel voor meer informatie of om lid te worden.

  Icare Thuisbegeleiding

  Icare Thuisbegeleiding biedt laagdrempelige en praktische begeleiding bij cliënten thuis
  Dit gebeurt op het gebied van psychische/psychiatrische problematiek en/of sociale kwetsbaarheid, cliënten met bijvoorbeeld een diagnose/ kenmerken van depressiviteit, autisme, ADHD, dementie, LVB-problematiek, moeite met structureren, plannen, toewerken naar een dagbesteding. Daarnaast bieden wij praktische opvoedondersteuning aan gezinnen. Icare Thuisbegeleiding is actief op de Veluwe, Flevoland, Drenthe en Overijssel.

  Wij werken volgens de methode Systeem- en Oplossingsgericht werken
  Van deze methode is bekend dat het resultaat heeft. Bij opvoedvragen kan daarnaast Video Home Training worden ingezet als instrument om inzicht te krijgen.

  Wij kunnen vrijwel direct starten met begeleiding op basis van subsidie
  Bij individuele begeleiding aan volwassenen wordt na een periode van uiterlijk zes maanden een Wmo-indicatie aangevraagd/ ingezet. Als het gaat om opvoedondersteuning, dan is hier geen indicatie voor nodig en blijven wij werken op basis van subsidie. Buiten subsidies en Wmo-indicatie is begeleiding ook mogelijk vanuit de Jeugdwet en de Wlz.

  Wilt u meer weten over ons product?
  Of wilt u meer informatie wat Icare Thuisbegeleiding kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.