|  | 

Home8 Zorg Alarm

Home8 Zorg AlarmMet slimme zorgoplossingen maakt Home8 Alarm het mogelijk voor mensen op leeftijd om langer zelfstandig thuis te blijven wonen en verlicht de druk op zorgverleners. Home8 Alarm biedt een totaalpakket aan binnen- en buitenshuis ondersteuning en maakt daarbij gebruik van unieke videoverificatie.

Via de bijbehorende Home8 app worden camerabeelden en notificaties rechtstreeks doorgestuurd naar zorgverleners. Privacy komt hierbij niet in het geding, doordat de camera’s alleen toezicht houden op de momenten dat dat nodig is – bijvoorbeeld wanneer er beweging wordt geregistreerd of wanneer een alarm afgaat. Op basis van de beelden kan de zorgverlener bepalen of er actie moet worden ondernomen.

Via de app kunnen vervolgens familie, buren of hulpdiensten worden ingeschakeld. Gebruikers kunnen er daarnaast ook voor kiezen om alarmopvolging te installeren, waarmee hulp automatisch direct onderweg is. In het systeem kunnen naar eigen inzicht sensoren en apparaten worden aangesloten. Alle onderdelen zijn zo gemaakt dat deze gemakkelijk door de gebruikers zelf kunnen worden geïnstalleerd en bediend.

Home8care biedt als extra functionaliteit de Care24 app die ook buitenshuis de veiligheid van kwetsbare ouderen waarborgt. Deze app werkt samen met de Home8 app en fungeert als een mobiel valalarm, mobiele paniekknop en GPS Tracker in één.

  • Videoverificatie
  • Collectief alarm
  • Directe noodmelding
Direct naar Home8 Zorg Alarm

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Valdetectie, Inactiviteitenalarm, Positiebepaling binnenshuis, Positiebepaling buitenshuis
Voorwaarden

Zie de site.

Home8

€ 7,95
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.