|  | 

GoLiveClip

De allereerste activiteitenmonitor, alarmmelder, valrisicometer én valdetector ineen! Eenvoudig vast te klippen op of onder je kleding, zelfs aan een koord om je nek onder de douche. Ze staat met bluetooth in verbinding met de GoLivePhone app op uw Android smartphone en voert alle metingen volledig automatisch uit.

Mocht u zich een moment onveilig voelen of om een andere reden hulp nodig hebben, kunt u op de mobiele alarm knop drukken van de GoLiveClip. De door u ingestelde contacten, formeel of informeel, worden gewaarschuwd waar u zich bevindt en dat u hulp nodig heeft. Zij kunnen u dan contacten zonder dat u uw telefoon hoeft op te nemen. Dat voelt wel zo veilig en geruststellend.

  • Persoonlijke veiligheid
  • Altijd
  • Overal
Direct naar GoLiveClip

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 149,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
Aanvullende functionaliteiten
Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Valdetectie
Voorwaarden

De GoLiveClip kan alleen gebruikt worden in combinatie met een abonnement.
Na het verkrijgen van de GoLiveClip download u de GoLivePhone app uit de Playstore.
Gedurende de eerste maand na in gebruik name, dient u naar de activeer abonnement pagina op onze website te gaan. Hier activeert u het maandelijks opzegbare abonnement a 4,99 euro per maand.
De verpakking is naast de GoLiveClip, voorzien van een draadloze oplader en een zgn snel start gids. Daarnaast kunt u een uitgebreide handleiding vinden op www.goliveclip.eu/manuals/nl/

Gociety Solutions

Wij geloven dat vrijheid meer is dan de mogelijkheid om te gaan en staan waar we willen: vrijheid is een gevoel. Met behulp van nieuwe technologieën creëren wij oplossingen die in staat zijn om dit gevoel te genereren.

Wij geloven in het bieden van praktische, dagelijkse ondersteuning. Elke dag weer. Daarom hebben wij GoLiveClip ontwikkeld. Deze clip en haar programma’s geven gebruikers de kans om de regie te nemen over de eigen veiligheid, gezondheid en vrijheid. Daarnaast faciliteert onze technologie het ondersteunen van mensen dóór mensen – want vrijheid is onlosmakelijk verbonden met gemeenschap, vriendschap en familie.

Onze oplossingen zijn toegankelijk voor iedereen: zonder uitzonderingen. Gociety Solutions heeft het zich als doel gesteld om producten te ontwikkelen die voor iedereen te begrijpen en te gebruiken zijn. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om te kiezen voor een gezonde leefstijl en gemoedsrust.

Kamer van Koophandel: 
56579659
Rechtsvorm: 
BV
€ 4,99
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.