Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Evean: Personenalarmering

Woont u thuis maar voelt u zich niet altijd veilig of zeker? Bent u bijvoorbeeld bang om te vallen? Met personenalarmering is er met één druk op de knop iemand bij u. U kunt 24 uur per dag alarm slaan.

  Direct naar Evean: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beemster, Broek in Waterland, Den Helder, Edam-Volendam, Hollands Kroon, Ilpendam, Katwoude, Landsmeer, Marken, Monnickendam, Oostzaan, Purmerend, Schagen, Texel, Wormerland, Zaanstad
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie

  Evean

  Evean is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aan doen om mensen in hun kracht te zetten of juist te ondersteunen, als dat nodig is. Of het nu gaat om wijkverpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, herstel, (zorg)ondersteuning of welzijn.

  Wij zijn er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft zoals (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en ondersteuning thuis, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, Wond Expertisecentrum, ergotherapie, fysio- en oefentherapie. Bovendien hebben wij een uitgebreid aanbod aan cursussen gericht op onder meer welzijn, creativiteit en bewegen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.