|  | 

De Zellingen: Personenalarmering met mantelzorgopvang

De Zellingen: Personenalarmering met mantelzorgopvangPersonenalarmering met mantelzorgopvang. In samenwerking met Erasmusbrug Zorglijn.

Personenalarmering met mantelzorgopvang. In samenwerking met Erasmusbrug Zorglijn.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen, ook als extra zorg nodig is. Personenalarmering is er voor iedereen die veilig thuis wil blijven wonen.

Personenalarmering met alarmopvolging kan een stuk ongerustheid bij u en uw familie wegnemen. Met personenalarmering kan er direct gereageerd worden op noodsituaties. Eén druk op de knop van een hals- of polszender is voldoende om (professionele) hulp in te roepen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U bent aangesloten op een alarmeringssysteem met een spreek/luisterverbinding, waarmee u contact kunt maken met de Alarmcentrale.

  • 24/7 bereikbaar
  • Een gerust gevoel
  • Professioneel
Direct naar De Zellingen: Personenalarmering met mantelzorgopvang
personenalarmering De Zellingen: Personenalarmering met mantelzorgopvang

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Krimpen aan Den IJssel, Rotterdam, Zuidplas
Eenmalige kosten
€ 105,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar professionele alarmcentrale
Alarmopvang
Eigen netwerk
Aanvullende functionaliteiten
Klantportaal voor beheer op internet, Positiebepaling binnenshuis
Kwaliteitslabels
  • WDTM

    Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

De Zellingen

De Zellingen is een toonaangevende zorginstelling. In de dienstverlening staan gastvrijheid, veiligheid en echte aandacht voor de cliënt centraal. De instellingen worden gekenmerkt door een goede en gezellige sfeer. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben. Daarnaast biedt De Zellingen aanvullende diensten aan ouderen die hen in staat moeten stellen zo lang en plezierig mogelijk thuis te blijven wonen.

€ 19,30
per maand
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.