|  | 

De Wever Thuis Tilburg: Personenalarmering

In geval van nood altijd iemand kunnen waarschuwen. Dat geeft u, uw familie en kennissen, een veilig gevoel. Door middel van een druk op de knop van een zendertje maakt u via een alarmtoestel contact met de alarmcentrale. Het zendertje kunt u aan een koordje aan de hals of met een bandje om de pols dragen.

  Direct naar De Wever Thuis Tilburg: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Tilburg
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Voorwaarden

  Zie de site.

  De Wever

  De Wever is dé organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. Voor zorg bent u bij De Wever aan een vertrouwd adres. En of het nu gaat om zorg, behandeling of diensten in een van onze woonzorg- of behandelcentra of bij u thuis: we houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en uw levensstijl.

  De meeste mensen leven het liefst in hun eigen, vertrouwde en veilige woonomgeving, waar ze zelfstandig kunnen functioneren en hun sociale contacten hebben. Als u met een zorgvraag naar ons komt, proberen we u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te laten wonen. Dat kan door thuiszorg en/of behandeling bij u thuis.

  Als de verhuizing naar een zorgcentrum noodzakelijk is, vinden wij het belangrijk dat u uw levensstijl kunt behouden. Dat kan in onze gastvrije woonzorg- en behandelcentra, waar we door sfeer en gezelligheid en in de vorm van tal van activiteiten veel aandacht besteden aan uw welzijn.

  We streven ernaar dat onze zorg- en dienstverlening naadloos aansluit bij uw vraag. Kundige en energieke medewerkers maken dat mogelijk, door hun enthousiaste inzet en door bij te blijven op hun vakgebied en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.

  De Wever - vertrouwd, gastvrij, kundig en energiek

   

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.