|  | 

ATA Personenalarmering

ATA PersonenalarmeringVoor personenalarmering biedt ATA een compleet pakket, inclusief een eigen zorgcentrale en voor een aantal regio’s ATA professionele alarmopvolging.

ATA is gecontracteerd leverancier voor Zilveren Kruis, Interpolis, OZF, FBTO, Avéro en Agis ziektekostenverzekeringen. Dit betekent dat u bij recht op vergoeding voor alarmering vanuit de verzekering via ATA de maximale vergoeding krijgt. Dit brengt ATA direct in mindering op de kosten. Hiervoor hoeft u zelf niets te regelen of declareren.

  • 24 Uurs bereikbaarheid
  • Juiste hulp
  • 25 Jaar expertise
Direct naar ATA Personenalarmering
personenalarmering ATA Personenalarmeringpersonenalarmering ATA Personenalarmering

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 76,50
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Dwaaldetectie, Valdetectie, Inactiviteitenalarm, Positiebepaling binnenshuis
Kwaliteitslabels
  • WDTM

    Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

Stichting ATA

ATA is een grote landelijke aanbieder van personenalarmering voor senioren. Uniek is de levering van het complete pakket aan producten en diensten; aanbieder, installateur, zorgcentrale en alarmopvolger. Voor alle vier de rollen heeft ATA het kwaliteitscertificaat Ketenkeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten van de branche- en netwerkorganisatie WDTM ontvangen. ATA innoveert voortdurend en werkt hierbij samen met marktleiders op het gebied van zorgtechnologie.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen wij het gevoel van veiligheid en zelfstandigheid bij onze klanten verhogen door het onafhankelijk en betrouwbaar leveren van 24-uurs Personenalarmering, Toegangsbeheer en Domotica. Dit doen wij met de hoogst mogelijke kwaliteit, met betrokken en goed opgeleid personeel door heel Nederland.

€ 20,75
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.