Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Archipel: Welzijnsmelding

Elke dag even contact, dat is een geruststellende gedachte en geeft een veilig gevoel. Dankzij de welzijnsmelding weet u zeker dat u in geval van nood nooit lang alleen in uw huis bent. Het is prettig te weten dat er dagelijks iemand op de hoogte is van hoe het met u gaat. Bij deelname aan de welzijnsmelding belt u iedere ochtend naar het Archipel Servicepunt. De welzijnsmelding is niet hetzelfde als personenalarmering. Aanmelden kan via ons Servicepunt.

  Direct naar Archipel: Welzijnsmelding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Best, Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie

  Archipel

  Archipel, het gevoel van samen
  U leidt uw eigen leven, volgens uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Oók als u zorg nodig heeft, wilt u zelf keuzes kunnen maken. Wilt u zo gezond en vitaal mogelijk blijven wonen en leven, op uw manier. Met respect en aandacht bieden wij de hulp die past bij uw persoonlijke levensstijl. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen.

  Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met u naar een oplossing. We werken samen met huisartsen en andere organisaties in Eindhoven en omgeving. Hierdoor kunnen we de zorg en service bieden die het beste bij u past. Archipel is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Wij verlenen onze diensten niet alleen in onze locaties, maar ook bij cliënten thuis. Op deze manier bieden wij voor iedereen die in meer of mindere mate zorg nodig heeft, het ideale pakket.

  Statutaire naam: 
  Archipel Thuis B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  60883626 - 000030035899
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.