|  | 

Altijd Thuis: Slimme beveiliging

Altijd Thuis: Slimme beveiligingEen eigen centrale die gekoppeld is aan draadloze sensoren die alarmen genereren. U bepaalt zelf welke sensoren en alarmen u wilt gebruiken. Stel eenvoudig in wie van uw contacten (en u zelf) een alarm ontvangt, zodra dat nodig is. Bijvoorbeeld bij inbraak, brand of als u hulp nodig hebt. De centrale en sensoren koppelt u eenvoudig aan elkaar via onze applicatie. Vervolgens voert u contactpersonen in en koppelt deze aan de alarmregels. Uit te breiden met sociaal personenalarm.

  • Veiliger wonen
  • Sociale alarmering
  • Slim verbonden
Direct naar Altijd Thuis: Slimme beveiliging
personenalarmering Altijd Thuis: Slimme beveiliging

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 99,95
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk
Voorwaarden

Per maand opzegbaar. Details op de site te bekijken.

Altijd Thuis B.V.

AltijdThuis is gevestigd in Eindhoven en in 2015 opgericht door Dave Hellings en Bas van der Kolk. Wij richten ons op betaalbare en eenvoudig te gebruiken sensortechnologie om veilig wonen mogelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met ons eigen merk AltijdThuis. Daarnaast werken we samen met diverse partners die hun eigen dienstverlening aanbieden.

Partners
We leveren specifieke whitelabel- en maatwerkoplossingen voor organisaties die hun klanten op een specifieke manier willen bedienen met sensortechnologie.

Samenwerking
In samenwerking met de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) en Provincie Brabant hebben we twee haalbaarheidsstudies uitgevoerd gericht op de doorontwikkeling van ons platform. In 2015 hebben we een studie uitgevoerd om videobellen binnen de AltijdThuis webapplicatie mogelijk te maken. In 2016 en 2017 hebben we een haalbaarheidsstudie gedaan om te onderzoeken of we met de data van de sensoren een voorspellende waarde kunnen genereren, gericht op het langer thuis blijven wonen van ouderen.

Innovatieprijs
Eind 2015 heeft AltijdThuis met een consortium van partners de innovatieprijs van de Veiligheidsregio Brabant gewonnen. Dit consortium heet Leefsamen en rolt inmiddels haar dienstverlening uit bij gemeenten, veiligheidsregio's, zorginstellingen en andere lokale partijen die gericht zijn op het veiliger en langer thuis laten wonen van minder zelfredzame mensen.

€ 5,00
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.