|  | 

Alarmzorg met persoonlijke alarmknop

U wilt zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar u wilt wel de zekerheid dat er altijd iemand is op wie u terug kunt vallen als u hulp nodig heeft. Alarmzorg is de betrouwbare verbinding met uw zorgverlener. In geval van nood, drukt u op de alarmknop en kunt u direct (handsfree) met een medewerker van de zorgcentrale spreken; een prettig gevoel. Zij zorgt ervoor dat er zo nodig een zorgmedewerker naar u toekomt.

De draadloze zender, licht en comfortabel, draagt u om uw hals. De halszender heeft een gemakkelijke magneetsluiting, is allergievrij en gemakkelijk schoon te houden.U kunt op veel plaatsen direct in contact komen met Alarmzorg. Het maakt niet uit of u in de huiskamer bent, op zolder of in de tuin. Zelfs onder de douche kunt u de zender gebruiken, ook dan is één druk op de knop genoeg voor hulp. Dag en nacht een veilig gevoel!

Voor Alarmzorg betaalt u € 19,00 per maand (prijspeil 2019). De prijs staat op onze prijslijst en wordt jaarlijks geïndexeerd. Alarmzorg werkt via internet, optimaal voorbereid op de toekomst. En even voor de duidelijkheid, u heeft hierbij geen computer nodig. Het is aan u om toegang tot uw woning aan de medewerkers te realiseren. Onze medewerkers kunnen u een kluisje met een politiekeurmerk adviseren.

Zoals de naam Alarmzorg al zegt, is deze bedoeld om in geval van nood een alarm te maken. Oneigenlijk gebruik is niet toegestaan, omdat dit onnodig beslag legt op de Zorgcentrale en de thuiszorg. Hierbij kunt u denken aan veelvuldig alarmeren zonder nood of vragen om hulp bij huishoudelijke taken.

  Direct naar Alarmzorg met persoonlijke alarmknop

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bronckhorst, Doetinchem
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Aanvullende functionaliteiten
  Kan gedragen worden onder de douche

  Markenheem, centra voor zorg en dienstverlening

  Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

  We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

  € 19,00
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.