Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Alarmering samen met Focus Cura

Bij Viattence bieden we de mogelijkheid voor het afsluiten van een abonnement voor personenalarmering met opvolging van de alarmering door de thuiszorg van Viattence. Dit geeft u het veilige gevoel dat in geval van nood de zorg snel ingeschakeld kan worden.

Wanneer u thuis woont, kunt u ook gebruik maken van personenalarmering, een van onze medewerkers overlegt dan met u waar u behoefte aan heeft en welk alarmeringssysteem het beste bij uw situatie past. Ook sleutelkluisjes kunnen een passende oplossing bieden om de thuiszorg snel en eenvoudig toegang te geven tot uw woning, wanneer u zorg nodig heeft. We werken hiervoor samen met Focus Cura, informatie over allerlei soorten van alarmering treft u aan op de website van FocusCura. Voor het alarmeringssysteem ontvangt u een factuur van Focus Cura voor de opvolging door de thuiszorg van Viattence ontvangt u een factuur van Viattence of van uw zorgverzekeraar, tenzij het onder het verzekerde pakket valt. Sommige verzekeraars bieden ook een vergoeding voor het alarmeringssysteem dus vraag even goed na hoe u verzekerd bent en of u hier recht op heeft.

Zorgt u ervoor dat de alarmcentrale van het alarmeringsysteem op de hoogte is van de opvolging van de alarmering door Viattence Thuiszorg?

Neem voor het huren en plaatsen van een sleutelkluis of de opvolging van personenalarmering door onze thuiszorg contact op met Uw Viattence Consulent voor meer informatie.

  Direct naar Alarmering samen met Focus Cura

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Epe, Heerde, Vaassen, Wezep
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning

  Viattence

  Over Viattence en de kwaliteit van onze zorg vertellen onze cliënten ons het meest. Viattence levert van lichte tot zware zorg aan ouderen zowel thuis als binnen onze woonzorglocaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. Viattence heeft jarenlange ervaring met vele vormen van dementie en andere aan ouderdom gerelateerde ziekten. Viattence staat voor Aandacht voor haar cliënten en bewoners. Wij bieden de zorg en ondersteuning die u wenst!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.