|  | 

Alarmering

Alkcare biedt mantel- of professionele zorgopvolging bij alarmering, zodat veilig thuis wonen langer mogelijk blijft. Er wordt gebruik gemaakt van een klein alarmapparaatje dat gedragen wordt om de hals of pols. Hiermee kan gealarmeerd worden. De alarmering is bedoeld voor noodsituaties, bijvoorbeeld wanneer iemand gevallen is en niet meer zelfstandig overeind kan komen of wanneer iemand onwel wordt.

  Direct naar Alarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Koedijk, Oudorp
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Voor alarmering is geen indicatie nodig. Het kan gewoon aangevraagd worden bij Alkcare. Als er naast alarmering andere of meer zorg nodig is kan de wijkverpleegkundige van Alkcare langs komen voor een gesprek.

  De kosten voor alarmering worden, als u een medische verklaring heeft, mogelijk vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze wijkverpleegkundige.

  Wilt u Alarmering van Alkcare aanvragen? Stuur dan een mail met uw adresgegevens.

  Alkcare

  Alkcare is een kleine organisatie die groot is in Alkmaar Noord. Bij al onze activiteiten laten wij ons leiden door de specifieke vraag van de cliënt. Die vraag beantwoordt Alkcare met deskundig en zo nodig innovatieve zorg- , hulp- en dienstverlening.

  Stichting Alkcare is een stichting die wordt geleid door een eenhoofdige Raad van Bestuur. De bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De locaties worden geleid door een locatiemanager.

  In het organogram staat de organisatiestructuur en in de publicaties staan de jaarverslagen, en andere documenten. Alkcare heeft een cliëntenraad.

  Klanten van Alkcare mogen rekenen op kwalitatief goede zorg, of het nu gaat om dagbesteding, ondersteuning thuis of wonen bij Alkcare. 

  Kamer van Koophandel: 
  41239364
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.