|  | 

Aan-Z Personenalarmsysteem (PAS)

Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, wilt u zich veilig voelen in uw eigen huis en tuin, ook als u snel onwel wordt of bang bent om te vallen. Als er iets gebeurt, wilt u op een gemakkelijke manier iemand kunnen bereiken. Hiervoor is het personenalarmsysteem een grote hulp. Met één druk op de knop verwittigt de alarmcentrale gegarandeerd, dag en nacht, een contactpersoon. Dit is iemand uit uw eigen omgeving, zoals uw kinderen, buren of vrienden.

  Direct naar Aan-Z Personenalarmsysteem (PAS)

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zeeuws-Vlaanderen
  Eenmalige kosten
  € 54,50
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  Aan-Z

  Aan-Z is een grensoverschrijdend openbaar lichaam (GOL) voor sociaal werk aan beide zijden van de landsgrens tussen België en Nederland. Het werkgebied strekt zich uit over de gemeenten Assenede, Kaprijke, Sint- Laureins en Wachtebeke aan de Belgische kant en de gemeente Terneuzen aan de Nederlandse zijde.

  In de Vlaamse gemeenten is het werk vooral gericht op volwassenen (55+) en in de gemeente Terneuzen richten we ons tot alle burgers van 0-100 jaar.

  We versterken de eigen kracht van mensen, organisaties en buurten, stemmen hierbij af en werken aanvullend op wat andere organisaties en verenigingen bieden. Indien noodzakelijk coördineren of bemiddelen we, in andere gevallen initiëren we vernieuwing en verandering.

  van € 12,50 tot € 22,10
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.