|  | 

Vraagelkaar.nl: VraagelkaarCafé

In het VraagelkaarCafé kun je anderen ontmoeten; buurtgenoten, leerlingen van een (zorg)opleiding en cliënten van zorginstellingen. In het VraagelkaarCafé is van alles te doen. Wat dat is verschilt per café.

  Direct naar Vraagelkaar.nl: VraagelkaarCafé

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Flevoland, Friesland, Groningen
  Ontmoetingsvarianten
  Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
  Ontmoetingsfrequentie
  Incidenteel

  Studio 232

  Vraagelkaar is een initiatief van Studio 232 en wordt ondersteund een diverse partners.

  Vraagelkaar is een beweging vol sprankjes geluk
  Wat heb jij nodig om jouw leven net een beetje mooier te kleuren? We kunnen geen zorgen bij je wegnemen, maar je wel een klein sprankje geluk laten ervaren. Zou je het fijn vinden om eens te fietsen, te wandelen of naar het theater te gaan met iemand uit de buurt? Of ben je dol op kaarten, maar weet je niet met wie?

  Of is het fijn als je weet wie een keertje wil koken als dat nodig is of jouw hond wil uitlaten? Heb je geen idee maar wil je wel een sprankje geluk ervaren of kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Bekijk dan onze inspiratieapp of laat het ons weten. We denken graag met je mee.

  Vraagelkaar is een hartverwarmende beweging van mensen die iets voor elkaar willen betekenen: samen iets ondernemen of juist iets voor de ander doen wat je leuk vindt om te doen. En waar je die ander een plezier mee doet. Vraagelkaar is lekker spontaan. Iedereen kan meedoen!

  Duizenden mensen ervaren inmiddels sprankjes geluk. Vraagelkaar gewoon doen voor een sprankje geluk! Leden van Vraagelkaar ondersteunen ook mensen die dat kunnen gebruiken. Kortom Vraagelkaar is voor iedereen. Doe jij ook mee?

  Vraagelkaar, gewoon doen! Zo kunnen we veel voor elkaar betekenen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.