Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen

Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen Vier het Leven biedt ouderen (vanaf 65+) de gelegenheid om samen met anderen te genieten van een film, museum, concert of een theatervoorstelling.

Vier het Leven biedt een gevarieerd en kwalitatief programma aan waar de ouderen zelf een keuze uit kunnen maken. De ouderen worden bij deelname aan een activiteit thuis opgehaald, begeleidt en weer veilig thuisgebracht door een vrijwillige gastheer of gastvrouw van Vier het Leven. Eén vrijwilliger begeleidt 3 ouderen.

Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Wij zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Omdat wij onze activiteiten zo betaalbaar mogelijk willen houden, betalen de deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor o.a. de organisatie- en coördinatiekosten zijn wij afhankelijk van donaties.

  • Culturele activiteiten
  • Middag of avondje uit
  • Thuis opgehaald/gebracht
Direct naar Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen
ontmoeting Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen ontmoeting Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen ontmoeting Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen ontmoeting Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen ontmoeting Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen ontmoeting Vier het Leven: Samen uit, samen genieten voor ouderen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Lansingerland, Rotterdam, Zuidplas
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Vier het Leven biedt ouderen (vanaf 65+) de gelegenheid om samen met anderen te genieten van een film, museum, concert of een theatervoorstelling. Vier het Leven neemt de drempels (zoals beperkte mobiliteit en geen netwerk) weg die ouderen wellicht tegenhouden om de deur uit te gaan. Zo worden de ouderen thuis opgehaald, begeleidt en weer veilig thuisgebracht door een vrijwillige gastheer of gastvrouw. De ouderen hoeven geen lid te worden van Vier het Leven.

Per activiteit betalen de ouderen een arrangementsprijs, bestaande uit 1e-rangs kaartjes, begeleiding, vervoer, bespreekkosten en 2 consumpties.

Stichting Vier het Leven

Vier het Leven biedt ouderen (vanaf 65+) de gelegenheid om samen met anderen te genieten van een film, museum, concert of een theatervoorstelling. Zij bieden een gevarieerd en kwalitatief programma aan waar de ouderen zelf een keuze uit kunnen maken. De ouderen worden bij deelname aan een activiteit thuis opgehaald, begeleidt en weer veilig thuisgebracht door een vrijwillige gastheer of gastvrouw van Vier het Leven. Eén vrijwilliger begeleidt 3 ouderen.

van € 15,00 tot € 65,00
per keer
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.