Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Taalcafé Bibliotheek Oostland, Berkel en Rodenrijs

Taalcafé Bibliotheek Oostland, Berkel en RodenrijsHet Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is.

Nieuwe mensen leren kennen, tevens je Nederlands oefenen? Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is. Iedereen is welkom in het Taalcafé. Het Taalcafé is op de derde vrijdag van de maand, van 9.30 -11.30 uur in vestiging Berkel.  

Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is, voor mensen die het Nederlands niet als moedertaal hebben en de taal graag beter willen spreken. Nederlanders en anderstaligen praten in groepjes over het thema van de ochtend, doen taalspelletjes en delen ervaringen. Je kunt in het Taalcafé binnenlopen hoe laat je wilt. Meedoen is gratis.

English
The 'Taalcafé' is a meeting place for those who are trying to learn Dutch. You can socialize with Dutch people and others who are trying to learn the language as well. There is a new topic to talk about every month and you get to practice your language skills, work on your pronunciation, share your struggles and even comment on those curious customs the Dutch seem to have. The 'Taalcafé' is usually on the third friday of every month, between 9:30AM and 11:30AM. The event is free and you can join us any time it pleases you.

  • Meedoen is gratis
  • Iedereen is welkom
  • Nieuwe mensen ontmoeten
Direct naar Taalcafé Bibliotheek Oostland, Berkel en Rodenrijs

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Ontmoetingsvarianten
Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

U kunt in het Taalcafé in Bibliotheek Oostland, Berkel en Rodenrijs, binnenlopen hoe laat u wilt. Meedoen is gratis. Iedereen is welkom in het Taalcafé. Het Taalcafé is op de derde vrijdag van de maand van 9.30 - 11.30 uur.

Bibliotheek Oostland

Bibliotheek Oostland biedt alle burgers vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur zodat zij zich bewust, kritisch en actief kunnen bewegen in de maatschappij. Bij Bibliotheek Oostland kunt u terecht voor ontwikkeling, educatie, lezen en literatuur. Bibliotheek Oostland ziet het als haar taak om mensen te betrekken bij de maatschappij en maatschappelijke participatie voor iedereen mogelijk te maken.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.