Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

SWOBV: De Contactcirkel

Telefooncirkel. Deelnemers van De Contactcirkel vormen een groep mensen die iedere dag of op een aantal afgesproken dagen kort telefonisch contact met elkaar hebben. Deelname aan De Contactcirkel geeft een zekere mate van veiligheid. Daarnaast zorgt het voor regelmatig contact met anderen en kan het een isolement doorbreken. Iedereen, van jong tot oud, kan mee doen met De Contactcirkel. ‘s Ochtends start de coördinator op een afgesproken tijdstip de cirkel op door de eerste deelnemer te bellen.

De Contactcirkel is een samenwerkingsverband van SWOBV, Stichting SWOS en Rode Kruis.

  Direct naar SWOBV: De Contactcirkel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Krimpenerwaard, Stolwijk, Vlist
  Ontmoetingsvarianten
  Telefooncirkel
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel
  Voorwaarden

  U kunt of wilt niet binnen uw eigen netwerk voor oplossingen zorgen.
  Er zijn geen andere kosten aan verbonden dan uw eigen gesprekskosten.

  St. Welzijn en Ondersteuning Bergambacht/Vlist

  Stichting Welzijn Ouderen Bergambacht (SWOB) is in 2000 opgericht. Sinds 2015 is de SWOB veranderd in een welzijnsbrede stichting die de naam Stichting Welzijn en Ondersteuning Bergambacht / Vlist (SWOBV) heeft gekregen. De SWOBV zet zich in voor alle (kwetsbare) inwoners van de volgende zes kernen, te weten Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk en Vlist.

  De SWOBV heeft  een betrokken en bekwaam vrijwillig bestuur, waarvan de leden zoveel mogelijk de zes kernen vertegenwoordigen. Daarnaast is de dagelijkse leiding in handen van de coördinator, bijgestaan door meerdere welzijnsadviseurs, de communicatiemedewerker, de administratief en financieel medewerker en de receptiemedewerker werkzaam via Promen. Zij zorgen voor bereikbaarheid, individuele hulp, informatie en advies, organisatie en projectmanagement, vrijwilligersmanagement en ontwikkeling passend beleid en producten. Met name de diensten en activiteiten worden verricht door vrijwilligers (circa 300 personen).

  Vrijwilligerswerk is een gezamenlijk belang van onze organisatie, van de inwoners van de kernen, van onze vrijwilligers en van de Gemeente Krimpenerwaard.

  Kamer van Koophandel: 
  24297985
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.