Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Servicepunt Mantelzorg

Servicepunt MantelzorgWelzijn Capelle luistert. Heeft u een vraag, specifiek probleem of behoefte aan een vrijwilliger, dan gaan wij op zoek naar een antwoord, een hulpmaatje of een organisatie die u verder kan helpen. Ook ontvangt u iedere twee maanden het Infobulletin Mantelzorg. Met informatie, adviezen en de agenda van activiteiten en bijeenkomsten die interessant zijn voor mantelzorgers. Daarnaast organiseren we groepsbijeenkomsten

  • Voor mantelzorgers
  • Leer van elkaar
  • Trainingen en workshops
Direct naar Servicepunt Mantelzorg
ontmoeting Servicepunt Mantelzorgontmoeting Servicepunt Mantelzorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Voorwaarden

Nee.

Stichting Welzijn Capelle

Welzijn Capelle biedt ondersteuning en begeleiding aan Capellenaren. Onze medewerkers geven Capellenaren hulp, informatie en advies, en stimuleren vrijwillige inzet en bewonersinitiatieven die de leefbaarheid in de wijken versterken. Door verbindingen te leggen, bevordert Welzijn Capelle de sociale samenhang, sociale veiligheid en samenwerking tussen organisaties.

Welzijn Capelle bestaat uit de Huizen van de Wijk met de sociaal wijkteams waar u de buurtcoaches, het maatschappelijk werk en de jongeren- en kinderbuurtcoaches kunt vinden. Ook de ouderencoaching, de jongerencentra, de buurtmoeders, het vluchtelingenwelzijn en cliëntondersteuning, het Mantelzorgsteunpunt, het VrijwilligersInformatiePunt en Buurtbemiddeling zijn onderdeel van Welzijn Capelle.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Welzijn Capelle.

Kamer van Koophandel: 
66543460 - 000043566049
Rechtsvorm: 
Stichting
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.