|  | 

SamSam Veghel: Gratis diensten, voor en door buren!

De digitale marktplaats voor diensten in Veghel. U vindt er een totaaloverzicht van vraag en aanbod in de gemeente Meierijstad . Als buurtbewoners kunnen we veel voor elkaar betekenen. De één is een fantastische oppasmoeder, de ander repareert moeiteloos lekkende kranen. De één heeft vaak tijd over, de ander kookt weleens te veel. En een dienst, dat kan van alles zijn.

Misschien zoekt u iemand voor een gezellig gesprek. Of misschien deelt u graag uw kennis als huiswerkbegeleider. Scholieren kunnen ook aan de slag via SamSam en zo meteen hun (maatschappelijke) stage invullen. Dankzij SamSam blijven klushelden en kooktalenten lekker bezig en raken sportmaatjes samen kilo's kwijt.

Als u zich registreert als SamSam-gebruiker, kunt u direct aan de slag. Op een bericht reageren is eenvoudig via de site en ook het plaatsen van een advertentie wijst zich vanzelf. Reacties op uw bericht ontvangt u per e-mail. Als u een aanbod accepteert, krijgen alle overige aanbieders automatisch bericht dat er een match heeft plaatsgevonden. Verder contact tussen aanbieder en ontvanger verloopt rechtstreeks via e-mail.

  Direct naar SamSam Veghel: Gratis diensten, voor en door buren!

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Meierijstad, Veghel, Zijtaart
  Ontmoetingsvarianten
  Buddyhulp, Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel

  ONS welzijn

  Missie en visie
  Een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Dat willen wij bereiken voor de mensen in Noordoost Brabant. Ieder mens doet mee en telt mee.

  Onze kernwaarden zijn autonomie, uitgaan van talenten en nabijheid. Wij gaan ervan uit dat mensen zelf hun leven bepalen en dat ieder mens beschikt over talent en kracht. Wij zijn dichtbij en toegankelijk voor burgers, netwerkpartners en opdrachtgevers en gaan uit van de leefomgeving en levensvisie van de burger.

  Je kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn er voor mensen van alle leeftijden met een vraag of probleem die zij niet alleen kunnen oplossen. Samen zoeken we naar een oplossing op het gebied van wonen, meedoen, financiën, zorg, welzijn en opvoeden en opgroeien. Maar ook met plannen om iets te leren of voor een ander of de buurt te doen.

  Organisatie ONS welzijn
  Veel van onze medewerkers werken vanuit Sociaal Teams en Basisteams Jeugd en Gezin in wijken en dorpen. Procesadviseurs werken samen met deze teams. Ook wordt een aantal van onze diensten en werkzaamheden georganiseerd door Gebiedsoverstijgende teams. Binnen het team Bedrijfsvoering worden alle ondersteunende processen uitgevoerd.

  € 0,00
  per keer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.