|  | 

Project Postmaatje

Project Postmaatje is een project dat zich richt op de kracht van post! Want post maakt blij:) Vanuit dit gevoel zijn we in 2014 het Project gestart. We richten ons momenteel voornamelijk op eenmalige acties, deze acties zijn te volgen via onze facebook pagina.

Hoe werkt het?
Iedereen kan zich aanmelden en wij verzorgen de match tussen schrijver en de ontvanger. Zowel schrijvers als ontvangers kunnen zich direct aanmelden.
We vragen onze schrijvers 4-8 keer per jaar post te verzenden. Vaak is de regelmaat hierin groter en wordt er 1 keer per maand post verzonden, maar dit is persoonlijk in te vullen!

Naast het reguliere Project waarbij de ontvanger 1 of meerdere vaste schrijfmaatjes krijgt, verzorgen wij eenmalige acties. Hierbij wordt iemand eenmalig in het zonnetje gezet door een grotere groep schrijvers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verjaardag, iemand die ziek is of gewoon een steuntje in de rug kan gebruiken.

  Direct naar Project Postmaatje

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Ontmoetingsvarianten
  Buddyhulp
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel

  Stichting Eefies

  De Stichting heeft ten doel op de communicatie met en tussen verschillende doelgroepen te stimuleren en op deze wijze bij te dragen aan wederzijds respect, bewustwording, kennisoverdracht en het tegengaan van sociaal isolement, alsmede het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

  Kamer van Koophandel: 
  63208229
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.