|  | 

PCOB Lansingerland: Ontmoetingsgelegenheid

PCOB Lansingerland: OntmoetingsgelegenheidOntmoetingsmiddagen voor ouderen onder de naam van Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB)
maandelijks in Berkel en Rodenrijs
tweemaandelijks in Bergschenhoek en Bleiswijk.

Wie zijn wij?
De Afdeling Lansingerland van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Lansingerland in de meest uitgebreide zin te behartigen. Deze afdeling is ontstaan uit de voormalige PCOB afdelingen Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk.

Wat doen wij?
Het bestuur van de Afdeling Lansingerland organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit. Regelmatig worden door de verschillende dorpskernen contactmiddagen georganiseerd: Bergschenhoek en Bleiswijk altijd op een woensdag en Berkel & Rodenrijs op een donderdag.

Korting voor PCOB
Leden van de PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen. Kortingen tot wel 15% bij winkels in Bergschenhoek, Berkel&Rodenrijs en Bleiswijk. Meer hierover kunt u lezen in de download onder de titel “Kortingen PCOB Lansingerland” en in de centrale website.

Wat kunt u doen?
De PCOB organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden. Lees meer over deze activiteiten op de centrale website.De contributie voor de afdeling Lansingerland bedraagt in 2017 voor alle dorpskernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek  € 35,75 voor individueel en € 57,75 voor partner lidmaatschap per jaar. Hiervoor krijgt u 10 maal per jaar het maandblad “Perspectief” toegezonden met daarbij de nieuwsbrief Lansingerland gevoegd.

  • Ontmoetingsmiddagen
  • Voor ouderen
  • Maandelijks
Direct naar PCOB Lansingerland: Ontmoetingsgelegenheid

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Ontmoetingsvarianten
Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee

PCOB Lansingerland

Ontmoetingsmiddagen voor ouderen onder de naam Protestants Christelijke Ouderen Bond
maandelijks in Berkel en Rodenrijs. Tweemaandelijks in Bergschenhoek en Bleiswijk

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.