|  | 

Museum Plus Bus

De Museum Plus Bus is een bijzonder leuk initiatief voor ouderen in Nederland. De bus rijdt elke dag een groep senioren naar één van de veertien deelnemende musea. Het gaat om senioren die écht niet meer zelfstandig een museum kunnen bezoeken. Zonder de bus geen Rembrandt of Van Gogh voor deze mensen en dat zou jammer zijn.

Vaak komen onze deelnemers uit verzorgingstehuizen, maar ook andere groepen senioren kunnen - mits ze voldoen aan de criteria - mee met de bus. En dit allemaal dankzij de deelnemers van partner BankGiro Loterij.

Inschrijving 2020
De inschrijving voor een dagarrangement met de Museum Plus Bus in 2019 is momenteel niet meer geopend. De volgende inschrijvingsperiode - voor het jaar 2020 - start dinsdag 1 oktober 2019 vanaf 9.00 uur. Het inschrijfformulier is vanaf dat moment weer op de website van de Museum Plus Bus beschikbaar om in te vullen.

  Direct naar Museum Plus Bus

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Ontmoetingsvarianten
  Activiteit buitenshuis
  Ontmoetingsfrequentie
  Incidenteel
  Voorwaarden

  • De Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die niet meer in staat zijn zelfstandig een museum te bezoeken door hun leeftijd en/of lichamelijke conditie.
  • De Museum Plus Bus is enkel bestemd voor groepen van minimaal 30 en maximaal 45 personen, inclusief begeleiding (minimaal 1 begeleider op 15 personen en één-op-één begeleiding bij rolstoelgebonden deelnemers).
  • Let op: Het is absoluut niet de bedoeling dat de ouderenorganisatie kosten aan de deelnemers in rekening brengt voor haar administratieve werkzaamheden. Deelname aan de Museum Plus Bus is immers gratis!
  • Let op: voor gecombineerde ritten met Vier het Leven gelden andere voorwaarden.

  Museum Plus Bus

  Dankzij de deelnemers van partner BankGiro Loterij. 

   

  Statutaire naam: 
  Stichting Museum Plus Bus
  Kamer van Koophandel: 
  34272087
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.