|  | 

Mantellijn

MantellijnDe Mantellijn ontzorgt mantelzorgers of vervangt deze deels door regelmatig telefonisch contact met de zorgvrager. Wij doen dit op maat en passen onze dienst aan de wens van de mantelzorgers aan. Wij werken met vaste contactpersonen, zodat u weet wie er belt. Wel zo vertrouwd. Aandacht voor de zorgvrager is het sleutelwoord en geeft de gelegenheid dát te vertellen wat de zorgvrager bezighoudt. Aanmelden is eenvoudig. Een bericht is voldoende. Wij nemen contact met u op en regelen de rest.

  • Service dienst
  • Telefonisch
  • Zorg door contact
Direct naar Mantellijn
ontmoeting Mantellijnontmoeting Mantellijnontmoeting Mantellijn

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Telefooncirkel
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

ACTIE!! DE EERSTE WEEK IS GRATIS!!
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van onze pakketten. Wij bieden maatwerk, dus elke frequentie is bespreekbaar. Ook in het weekend bellen wij zonder extra kosten. Onze gesprekken duren standaard langer, zodat uw zorgvrager zijn of haar verhaal goed kwijt kan. Bij onze gesprekken ligt de nadruk op inhoud, duren daardoor langer en hebben meer toegevoegde waarde. U krijgt standaard een telefonische intake. 

Aanmeldingskosten, inclusief telefonische intake met de mantelzorger:
€ 45,00 Inclusief een persoonlijke kennismaking bij de zorgvrager thuis, zodat u weet wie er belt.
€ 25,00 Indien u liever geen persoonlijke kennismaking wilt.

Maandabonnement:

  • € 44,95 per maand. Voor dit bedrag bellen wij 1 of 2 keer per week met de zorgvrager. U kunt zelf de frequentie kiezen.
  • € 84,95 per maand. Voor dit bedrag bellen wij 3 tot 4 keer per week, afhankelijk van uw wensen. Bij dit abonnement bieden wij tevens de mogelijkheid dat de zorgvrager tussen 8:00 uur en 22:00 uur met ons contact kan opnemen, wanneer de mantelzorger niet bereikbaar is. Wij stellen gerust, ondernemen actie waar nodig en koppelen dit aan u terug.
  • € 109,95 per maand. Voor dit bedrag bellen wij 5x per week. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
Neemt u contact op voor meer informatie over onze tarieven, afgestemd op uw wensen.

CCIMA | Mantellijn

De passie van oprichter Caroline van Voorthuysen ligt bij het managen van Klantcontact. Zij is zelf Mantelzorger van haar moeder. Vanuit deze ervaring is het idee en de behoefte ontstaan om een dienst te ontwikkelen die Mantelzorgers ondersteunt. Soms wil zij meer tijd en contact met haar moeder, maar het past niet altijd.

Zo is de Mantellijn ontstaan. Extra ondersteuning aan Mantelzorgers door extra contact en terugkoppeling als dat nodig is. Omdat je niet altijd een vinger aan de pols kunt houden, zoals je dat wilt en omdat je weet dat iedereen die direct of indirect bij de zorgvrager is betrokken een eigen mening heeft. Soms heb je behoefte aan iemand die hetzelfde idee als jij hebt.

Kamer van Koophandel: 
34283658
van € 44,95 tot € 109,95
per keer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.