|  | 

Handwerkcafé

Zelf truien breien, een merklap borduren, kleedjes haken of een deken van patchwork maken: handwerken is weer helemaal terug van weggeweest. In het Handwerkcafé komen jong en oud samen om te handwerken. Tijdens het café kun je vragen stellen, patronen en tips uitwisselen of gewoon wat kletsen met een kopje koffie of thee erbij.

Samen handwerken
Handwerken leer je door te doen. In de hele provincie vind je allerlei Handwerkcafés. Tijdens het Breicafé kun je vragen stellen aan een echte brei-juf. Of kies voor het Quiltcafé of het Haakcafé. Iedereen is welkom: van beginner tot gevorderde handwerker. Aanmelden hoeft niet, loop gewoon eens binnen. Natuurlijk mag je eigen materialen meenemen. Kom je ook gezellig breien, haken, borduren, kantklossen, kaartjes borduren, of iets anders handwerken? Het Handwe

  Direct naar Handwerkcafé

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen
  Ontmoetingsvarianten
  Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel

  Biblionet Groningen

  Biblionet Groningen is de netwerkorganisatie van openbare bibliotheken in de provincie Groningen. We dagen alle Groningers, van 0 tot 100 jaar, uit om zichzelf te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en mee te doen in de samenleving. Dit doen we in opdracht van de Provincie Groningen en 19 Groningse gemeenten. In onze missie en visie geven we aan hoe we dit doen.

  Kamer van Koophandel: 
  02069819
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.