|  | 

Florence Actief: Florence Brei Atelier

Florence Actief: Florence Brei AtelierFlorence Actief organiseert in Den Haag Rijswijk en Voorschoten het Florence Brei Atelier. Hier kunt u aan meedoen als u houdt van handwerken. Op dit moment zoeken wij 60 plussers die het leuk vinden om knuffels te breien en/of te haken voor de kinderen die verblijven in het Juliana Kinder Ziekenhuis te 's-Gravenhage.

Het zijn speciaal ontworpen knuffels voor het JKZ. Mocht u meer hierover willen weten, neem dan contact op een vraag naar Andrea van Gilst.

Kosten en aanmelding

Deelname aan een van de Florence Ateliers bedraagt maximaal een paar euro per keer (tenzij anders is vermeld). Bent u in het bezit van een Ooievaarspas van de Gemeente Den Haag? Dan krijgt u 50% korting. Voor meer informatie over de Florence Ateliers en voor aanmelding kunt mailen of bellen.

Over Florence Actief
Florence organiseert onder de naam ‘Actief’ activiteiten die bijdragen aan een actiever leven, specifiek voor 60-plussers.

Goed voor gezondheid en welbevinden
Florence doet dit bewust, omdat een actief leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat het hebben van een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden. Actieve ouderen leven niet alleen gezonder, maar maken ook minder aanspraak op zorg. Met een toekomst met meer ouderen en minder zorggelden is het extra belangrijk om preventief aan ieders welbevinden en gezondheid te werken.

Samenwerking met wetenschappers en professoren
Om u activiteiten te kunnen bieden waarmee u een actief en hopelijk gelukkiger leven krijgt, werken wij samen met onder andere vooraanstaande professoren en wetenschappers, onder wie Joris Slaets, hoogleraar Ouderengeneeskunde aan het UMC Groningen en directeur van het kennisinstituut Leyden Academy on Vitality and Ageing. Ook werken we voor Florence Actief samen met regionale organisaties. Op die manier kunnen wij u professionele activiteiten aanbieden.

  • Activiteiten
  • Creatief bezig zijn
  • Voor een actiever leven
Direct naar Florence Actief: Florence Brei Atelier
ontmoeting Florence Actief: Florence Brei Atelier

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Delft, Den Haag, Leiden, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zuid-Holland
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Goed kunnen breien en of haken en het leuk vinden om voor zieke kinderen iets moois te maken!

Florence

Florence biedt vele vormen van zorg en advies. Dat doen wij thuis. In onze woonzorgcentra. En in onze expertisecentra. Dichtbij. Voor alle inwoners van Delft, Den Haag,  Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Onze missie is datgene waar wij als Florence voor staan:
Bij Florence heeft u altijd iets te kiezen. Want wij wéten hoeveel meer het leven te bieden heeft als u uw eigen keuzes kunt maken. Juist als het gaat om iets persoonlijks als gezondheid en zorg. Zelf kiezen maakt sterker en minder kwetsbaar. Daarom kunt u bij Florence rekenen op een breed aanbod. En op proactieve en professionele medewerkers die u graag helpen bij het maken van uw keuze.

Onze visie is datgene waar wij als Florence voor gaan. Deze geeft ons handvatten om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren:
Het leven heeft zo veel meer te bieden als je je eigen keuzes kunt maken op het gebied van gezondheid en zorg.

Statutaire naam: 
STICHTING FLORENCE
Kamer van Koophandel: 
41149534 - 000023169648
Rechtsvorm: 
Stichting
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.