|  | 

De Zellingen: Rijckehove diner

De Zellingen: Rijckehove dinerKomt u heerlijk eten in het restaurant? De tafels zijn mooi gedekt en de bediening is er voor u. In de keuken weten ze wat koken is. Ze bereiden het eten met alleen verse producten. 1 x per 2 maanden, tijd 16.30 uur, Muziekhof, Rijckehove.

Komt u heerlijk eten in het restaurant? De tafels zijn mooi gedekt en de bediening is er voor u. In de keuken weten ze wat koken is. Ze bereiden het eten met alleen verse producten. U heeft de gelegenheid om lekker met een glaasje wijn erbij te eten, gezellig bij te praten en in contact te komen met andere gasten. 1 x per 2 maanden, tijd 16.30 uur, Muziekhof, Rijckehove.

  • Verse producten
  • Gezelligheid
  • Gastvrijheid
Direct naar De Zellingen: Rijckehove diner
ontmoeting De Zellingen: Rijckehove dinerontmoeting De Zellingen: Rijckehove dinerontmoeting De Zellingen: Rijckehove diner

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel
Voorwaarden

Nee.

De Zellingen

De Zellingen is een toonaangevende zorginstelling. In de dienstverlening staan gastvrijheid, veiligheid en echte aandacht voor de cliënt centraal. De instellingen worden gekenmerkt door een goede en gezellige sfeer. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben. Daarnaast biedt De Zellingen aanvullende diensten aan ouderen die hen in staat moeten stellen zo lang en plezierig mogelijk thuis te blijven wonen.

€ 12,00
per keer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.