|  | 

De Zellingen: Muziekactief

De Zellingen: MuziekactiefHeeft u altijd al een muziekinstrument willen bespelen of heeft u dat vroeger gedaan? Dan is deze activiteit voor u. Elke 1e en 3e week van de maand op maandag van 10.00 – 12.00 uur, Muziekhof, Rijckehove.

Heeft u altijd al een muziekinstrument willen bespelen of heeft u dat vroeger gedaan? Dan is deze activiteit voor u. U zingt samen liedjes en bespeelt een instrument. Alleen zingen of alleen muziek maken is ook goed. U hoeft geen muziek- of notenkennis te hebben. Het gaat om het meedoen en het luisteren. Elke 1e en 3e week van de maand op maandag van 10.00 – 12.00 uur, Muziekhof, Rijckehove.

  • Muziek maken
  • Samen of alleen
  • Gezelligheid
Direct naar De Zellingen: Muziekactief
ontmoeting De Zellingen: Muziekactiefontmoeting De Zellingen: Muziekactief

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

De Zellingen

De Zellingen is een toonaangevende zorginstelling. In de dienstverlening staan gastvrijheid, veiligheid en echte aandacht voor de cliënt centraal. De instellingen worden gekenmerkt door een goede en gezellige sfeer. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben. Daarnaast biedt De Zellingen aanvullende diensten aan ouderen die hen in staat moeten stellen zo lang en plezierig mogelijk thuis te blijven wonen.

€ 3,00
per keer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.