|  | 

De Zellingen: Beeldenclub

De Zellingen: BeeldenclubOnder professionele begeleiding maakt u een beeld van klei of speksteen. Het is niet alleen een goede oefening voor de handen en vingers, maar ook voor het hoofd. Elke woensdag 10.00 – 12.00 uur, Binnenhof, Rijckehove.

Onder professionele begeleiding maakt u een beeld van klei of speksteen. Het is niet alleen een goede oefening voor de handen en vingers, maar ook voor het hoofd. U bent zo geconcentreerd bezig met het vormgeven dat u alles om u heen vergeet. De beelden worden gebakken in een oven en daarna met u geglazuurd. Speksteen is een zachte steensoort die met beitels en vijlen goed te bewerken is. Elke woensdag 10.00 – 12.00 uur, Binnenhof, Rijckehove.

  • Goede oefening
  • Handarbeid
  • Professionele begeleiding
Direct naar De Zellingen: Beeldenclub
ontmoeting De Zellingen: Beeldenclubontmoeting De Zellingen: Beeldenclub

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

De Zellingen

De Zellingen is een toonaangevende zorginstelling. In de dienstverlening staan gastvrijheid, veiligheid en echte aandacht voor de cliënt centraal. De instellingen worden gekenmerkt door een goede en gezellige sfeer. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben. Daarnaast biedt De Zellingen aanvullende diensten aan ouderen die hen in staat moeten stellen zo lang en plezierig mogelijk thuis te blijven wonen.

€ 6,50
per keer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.