|  | 

Careyn: Vakantiereizen met zorg

Careyn: Vakantiereizen met zorgZoekt u een vakantie met zorg? Dan bent u bij Careyn op het juiste adres! Met een ervaren zorgteam, vertrekt u met een luxe touringcar naar de mooiste plekjes in Nederland.

Bijna alles is inclusief zoals bijvoorbeeld de leuke uitstapjes, avondentertainment, vervoer vanaf de opstapplaats, reisleiding en de zorg. Geen zorg nodig, maar niet meer zo snel ter been of vind u een groepsreis gewoon gezellig? Ook dan bent u van harte welkom.

De kosten zijn per vakantiereis wisselend, maar vanaf € 569,- voor een 6-daagsarrangement volledig verzorgd.

Opstapplaatsen in Delft/Breda/Spijkenisse/Utrecht. Maar bij veel aanmeldingen kunnen wij ook een opstapplaats in Lansingerland regelen of komen we de deelnemers tegemoet met een korting als zij zelf naar een van de eerder opgegeven opstapplaatsen komen.

  • Gezellige vakanties
  • Met zorg
  • Opstappen in de buurt
Direct naar Careyn: Vakantiereizen met zorg
ontmoeting Careyn: Vakantiereizen met zorgontmoeting Careyn: Vakantiereizen met zorgontmoeting Careyn: Vakantiereizen met zorgontmoeting Careyn: Vakantiereizen met zorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee

Careyn Keuzepakket

Careyn is een maatschappelijk betrokken zorginstelling. Keuzepakket is onderdeel hiervan en organiseert vakantiereizen met zorg. Deze zijn bedoeld voor mensen die zorg nodig hebben of met een hoge leeftijd. Maar ook voor mensen die geen zorg nodig hebben en het leuk vinden om er met een groep op uit te trekken. Het tempo ligt laag en de vakanties gaan o.a. naar familiehotels met wat aanpassingen. Tevens is er een cruise te boeken waarbij de mantelzorgers tegen laag tarief mee kunnen.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.