|  | 

Burendag

BurendagBurendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op zaterdag van het 4e weekend in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Douwe Egberts
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. 

Feestpakket
Iedereen die voor 1 september een activiteit heeft aangemeld, ontvangt een Burendag feestpakket. Het is dus na 1 september helaas niet meer mogelijk om een pakket aan te vragen!

  Direct naar Burendag

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Ontmoetingsvarianten
  Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel

  Oranjefonds

  Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. We zijn er voor iedereen die wil bijdragen aan de sociale verbinding in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.