|  | 

Activiteiten van De Zonnebloem

Activiteiten van De ZonnebloemBuddyhulp: Huisbezoek door een vrijwilliger van De Zonnebloem. Activiteit buitenshuis: Maandelijks uitstapje, gezellige middag of een bezoek.

Even naar het winkelcentrum, uitwaaien op het strand, samen naar het tuincentrum of thuis een goed gesprek hebben onder het genot van een kopje koffie. Vrijwilligers van de Zonnebloem staan voor jou klaar en kijken met jou samen naar de mogelijkheden.

De Zonnebloem iets voor jou?
De Zonnebloem is er voor volwassen mensen met een lichamelijke beperking. Kun je door een lichamelijke beperking niet (meer) doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wil je wel eropuit of gezelligheid met een vrijwilliger uit jouw buurt?

De afdeling Bergschenhoek is een levendige Zonnebloem afdeling. Elke maand organiseren wij leuke activiteiten dichtbij huis en jaarlijks een dagje-uit. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan bezoekwerk. De meeste activiteiten doen wij bij ons in de buurt en proberen wij jong en oud bij elkaar te brengen. Dit doen wij door samen te werken met opleidingsinstituten zoals het Albeda College en het Wolfert Pro.

Elke maand organiseren wij leuke activiteiten dichtbij huis en jaarlijks een dagje-uit.

  • Uitstapjes
  • Jong en oud bij elkaar
  • Samenwerking
Direct naar Activiteiten van De Zonnebloem

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Bergschenhoek, Lansingerland
Ontmoetingsvarianten
Buddyhulp, Activiteit buitenshuis
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel
Voorwaarden

Volwassenen met een (lichamelijke) beperking.

De Zonnebloem, afdeling Bergschenhoek

De Zonnebloem: Er kan zoveel meer dan je denkt.
We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.