|  | 

50plusmatch: Dating voor actieve 50-plussers

50plusmatch: Dating voor actieve 50-plussers50plusmatch is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

Veel 50-plussers die single zijn gaan ervan uit dat ze dat de rest van hun leven blijven. Dat is jammer, want ook na je 50e levensjaar kun je nog veel aan een partner hebben. Je hebt nog een flink stuk leven voor je en wat beter dan dit te delen met iemand om die je geeft? De beste manier om een nieuwe levenspartner te vinden is door je in te schrijven bij een datingsite voor 50-plussers. En, hoe eng dit ook klinkt, dit is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen.

  • 96% beveelt ons aan
  • Beste getest
  • Winnaar Thuiswinkel Award
Direct naar 50plusmatch: Dating voor actieve 50-plussers

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Digitaal forum
Ontmoetingsfrequentie
Structureel

50PlusMatch

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50PlusMatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

Europa date met MatchMedia
50PlusMatch is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn we behalve in Nederland inmiddels actief in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. En al zijn we een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. De Belgen daten anders dan de Nederlanders namelijk. Dat weten we, en daar houden we rekening mee. Sterker nog: daar passen we onze websites compleet op aan. Ook dat hoort bij doelgericht.

Statutaire naam: 
MatchMedia B.V.
Kamer van Koophandel: 
17136160 - 000017665841
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.