|  | 

Zoofy Klusservice

Zoofy KlusserviceDirect contact met een betrouwbare vakman en zien wie je in huis haalt. Van loodgieter tot timmerman of computerhulp aan huis. Bij Zoofy vind je alle vakmannen onder 1 knop. Al onze vakmannen zijn door ons persoonlijk geselecteerd.

Heldere prijzen, eerlijke en betrouwbare vakmannen. Het klinkt logisch maar in de praktijk zijn ze soms lastig te vinden. Daarom zijn wij Zoofy begonnen. Geen gedoe meer met vage callcenters of voicemails. Gewoon direct contact met een betrouwbare vakman en zien wie je in huis haalt. Al onze vakmannen hebben we allemaal eerst uitvoerig gesproken.

Binnen een paar klikken boek je bij ons de vakman die jij wilt. Kies je voor spoedhulp? Dan wordt je vandaag nog geholpen. Maak je liever een afspraak? Dat kan ook. Jouw vakman laat dan snel van zich horen. Heb je dus klussen die niet kunnen wachten? Een verstopte WC, een bal door de ruit? Snel een schilder of elektricien nodig? Dan gebruik je Zoofy.nl.

Probeer Zoofy!
We zouden het super vinden als je Zoofy een keer probeert. Wij houden alle klussen in de gaten en zorgen ervoor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. We zijn er echt van overtuigd dat we een mooi platform hebben gebouwd met goede vakmannen. Waar vast wel eens iets mis gaat, maar het altijd keurig wordt opgelost. Daar staan wij voor! Probeer het eens. We stellen je niet teleur!

  • Alleen de beste vakmannen
  • Wanneer het jou uitkomt
  • Geen voorrijkosten
Direct naar Zoofy Klusservice
Klussen huis & tuin Zoofy Klusservice

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Haarlem, Haarlemmermeer, Katwijk, Lansingerland, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer
Type klus
Reparaties, Onderhoud, Woningaanpassing
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Voorwaarden

De minimale afname bedraagt 1 uur.

Zoofy

We willen er met Zoofy voor zorgen dat iedereen die een klus in of rond huis heeft, snel de juiste vakman vindt. In de toekomst willen we dat niemand ooit nog een Beunhaas-ervaring meemaakt. We zien een wereld voor ons waarin de klusbranche weer een fris en fruitig imago heeft. We laten zien dat er nog meer dan genoeg vakmannen zijn die zich wel aan afspraken houden en vakmanschap leveren.

Zoofy is ontstaan uit eigen frustratie. Arthur kon voor zijn zus pas na 10 telefoontjes een loodgieter vinden. Yannick baalde ervan dat goede hulp, slecht te vinden is. Dat kon beter vonden ze. Zoofy was een maand later geboren en in diezelfde week waren de eerste klussen al uitgevoerd. Inmiddels, een jaar na oprichting zijn er duizenden klussen uitgevoerd en worden we uitstekend beoordeeld.

€ 50,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.